reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Inna to imprezka udana - fajnie, bardzo się cieszę, a tak się denerwowałaś i po co;-):-). Gratuluję też zaliczonego kolokwium:tak::tak: Wszystko ci się super układa, a Oliwke to chętnie bym zobaczyła jak tymi bioderkami wywijała:-D:-D

reklama
Pirrllott no wlasnie pisz cos o sobie wiecej:tak:Zona pracujue a ty wychowujesz chlopakow:confused:a na bloga zajrze tez naopewno do was:tak:
No ok, więc się przyznam ;-) od ponad 2 i pół roku wychowuje sam dzieciaczki. Mama dzieci żyje oczywiście i ma się dobrze ze sobą ale w angli i tam prowadzi sobie swoje życie. Tak jak faceci w większości robią świństwa wam kobietom tak mnie się trafiło że zostałem sam z dziećmi. Nie cały miesiąc temu wróciłem z Hiszpanii byłem tam 7 miesięcy i miałem tam wracać ale postanowiłem że już więcej dzieci nie zostawie. Do pracy idę od 20 stego stycznia i będę pracował w tej samej firmie co w Hiszpanii tyle że w Polsce;-) Miałem plany zostać na stałe w Hiszpanii i w czerwcu ściągać dzieciaczki ale nie wytrzymałbym bez nich następnych 6 miesięcy.

To taka moja mała historia:-):sorry2:

Witam po weekendzie niestety nie nadrobie zaległych stronek ale trzoszke podczytywalam was.....jednak nie wiem za co dla Pychy tyle gratulacji???:confused: skoro jest ich tak duzo to cos waznego .....zdrdzcie mi co sie wydazylo.
Nasza Pycha będzie znów mamusią:-):tak::tak:.

Pycha kochana mam nadzieję, że się nie obrazisz, że powiedziałam to teraz, ale suwaczek , więc i tak każdy wie

PIRRLLOTT-oj biedaczku,trudne zadanie przed tobą ale widze że radzisz sobie świetnie:-) no i dobrze robisz że już chłopców nie zostawisz bo tych chwil z nimi nigdy byś nie nadrobił, a teraz musisz być dla nich i tatusiem i mamusią:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:Trzymaj się i nie poddawaj bo masz dla kogo żyć.

Pirrllott bardzo mi przykro, że spotkało cię coś takiego:-(.
Widzę, że mimo to świetnie sobie radzisz:tak::tak: - niejeden facet w twojej sytuacji by się załamał, a ty zajmujesz się synami i myślisz o nich. Tak trzymaj:tak::-)

Inna to super ze sie wszystko uadlo ! Jeszcze raz gratuluje! Moze jakies fotki zobaczymy ??????
Pirrllott no tak cos myslalam,ze jest nie tak.No tak przewaznie facet zostawia kobiete ale zona zostawila rownierz dzioeci i to jest dziwne.Ale moze i dobrze.widocznie nie jest warta was a ty napewno jestes super tatusiem!!!!!Zycze ci oby ci sie wszystko ulozylo i z praca i wogole:tak: choc pewnie zycie w Hiszpani dawalo wam lepsze zycie?

Inna jeszcze raz gratuluje, z tego co piszesz to zabawa sie udala...Oliwka sie wybawila mamusi atez i wszyscy sa zadowoleni wiec SWIETNIE :-)

A Grzesiowi gratuluje pierwszego zabka:happy2:

Wiecie co ja dzis zaczelam tak fatalnie dzien ze myslalm ze kogos roznoise!:wściekła/y: Umowil sie ze mna facet z ktorym wspolpracujemy ze mam przyjechac do niego na 6.30 i powie mi gdzie mam zajechac po odbior prania. wiec bylam u niego o tej godzinie na co on si m nie z wielkim zdziwieniem pyta "czy co sie stalo?? ze tak wczesnie przyjechalam?" to mowie palantowi ze sie ze mna umowil...... a on nic! widze ze nie wie o co biega :baffled: po 1 godzinie nic nie robienia i bezczynnego siedzenia wyslal mnie do hotelu po pranie wpiz..... daleko a tam nic nie wiedza ze ma byc odbior prania!:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y: bylam taka wsciekla!!! z reszta dalej jestem!!! :wściekła/y::wściekła/y:
Wracam do niego a ten rozklada rece i mowi mi zebym czekala jeszcze 45 min na to az skoncza prasowac i zebym mu zawiozla inny punkt. Jak to uslyszalam to naparwde tak sie mu oberwalo ze az mi go teraz szkoda :no::zawstydzona/y: ale uwierzcie mi wyjechalm z domu o 6 a wrocilam o 10 i w gruncie rzeczy zalatwilam tylko 1 punkt:no::wściekła/y: Nie wspomne ze opieke do Igora ma tylko do 9:no: ale tesciowa sie zlitowla dzisiaj i zostala z nim dluzej.....na szczescie.

Ufffff wyzlalilam sie z wam.....juz mi lepiej......nie musicie tego czytac......i tak jestem wdzieczna ze moglam to tu napisac...;-) juz mi lepiej;-)

Vici witaj spowrotem

mamajuli1 na dziaselka bardzo pomagaj zele przeciwbolowe ja stosowalam Calgel i naprawde bylo widac ze malego mniej boli...

reklama
PIRRLLOTT-oj biedaczku,trudne zadanie przed tobą ale widze że radzisz sobie świetnie:-) no i dobrze robisz że już chłopców nie zostawisz bo tych chwil z nimi nigdy byś nie nadrobił, a teraz musisz być dla nich i tatusiem i mamusią:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:Trzymaj się i nie poddawaj bo masz dla kogo żyć.
Zadanie trudne ale przyjemne:-) minęły już te czasy kiedy się martwiłem tym jak ja sobie dam rade. Dzieci wiele mnie nauczyły i nadal się wiele od nich uczę i chcę stawać się coraz to lepszym tatą dla nich:sorry2: A mama ze mnie jednak kiepska jest hehe:-D Najważniejsze ze jest nam dobrze a może kiedyś będzie lepiej i w końcu jakąś kobiete uda się nam poderwać z chłopakami :-p W końcu jest nas czterech spragnieni uczuć Kobiety:cool2:

Do góry