reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zapomnialam Wam napisac, ze w piatek Grzesiowi pierwszy zabek sie przebil.:tak::-) A dzis widzialam, ze juz druga jedyneczka sie przebija.

GRATKI WIELKIE

BODZINKA-zostaw kartkę ze stanem licznika w drzwiach lub u sąsiada i do fryzjera możecie pędzić:-):-):-):-)

O super pomysł:-)Jak M się zgodzi to go wykorzystam bo całą rodzinka mamy isc:-)
Karollo wziął z miski jabłko i teraz z nim biega:-)
Inna to impreza była super udana .Fajnie:-)Ale świetnie sobie radzisz i kochach synków a to najważniejsze:tak:
Pirrllott no nieładnie kobietka zrobiła, niee:no::no:
Mówiłam wam,że dostałam super krzesełko do kompa???Od Dziadka:-)Niby nie jestem jego biologiczną wnuczką a jest dla mnie jak prawdziwy Dziadek:tak::tak:

Pirrllott a ty to nie za wygodny jesteś;-). Widzę, że podrywanie kobiet zostawiasz synom;-) ciekawe czy chociaż mają gust podobny do taty, bo jak ci znajdą kobietę, która ci w ogóle nie będzie pasować to co ty biedaku zrobisz;-):-D:-D:-D

Inna to super ze sie wszystko uadlo ! Jeszcze raz gratuluje! Moze jakies fotki zobaczymy ??????
Pirrllott no tak cos myslalam,ze jest nie tak.No tak przewaznie facet zostawia kobiete ale zona zostawila rownierz dzioeci i to jest dziwne.Ale moze i dobrze.widocznie nie jest warta was a ty napewno jestes super tatusiem!!!!!Zycze ci oby ci sie wszystko ulozylo i z praca i wogole:tak: choc pewnie zycie w Hiszpani dawalo wam lepsze zycie?
Dziękuję za życzenia:-) To prawda że życie w hiszpanii dawało moim dzieciom więcej w sensie że moja mama która z nimi była przez ten czas nie martwiła się że z głodu pomrą. Ale to nie o to chodzi. Ale i tu w polsce nie będziemymieli źle jeśi chodzi o pracę. Moja mama nadal mi pomoże więc zajmnę się pracą. :-) Damy rade na pewno, bo my jesteśmy razem i mamy wspólną siłę którą dają mi dzieci a ja dzieciom:-)

PYCHA WIELKIE GRATULACJE PRZEPRASZAM ZE TAK POZNO WIELKIE WIELKIE GRATKI:-)

Pirrllott jak juz ktos napisal ta kobieta nie jest was warta, bardzo cie podziwiam za postawe naprawde nie jeden by si ezalam na twoim miejscu. A jakbys chcial matczynej porady co do chlopakow to zawsze pytaj duzo nas jets tu do pomocy;-)

Iwonka sklep intrnetowy dalej prowadzimy, ale rozszerzylismy swoja oferte o uslugi pralnicze i teraz to takze obslugujemy ;-)
Jesli chodzi o ciekawosc to nie ma sprawy .....wiem co to znaczy....;-):-D

reklama
Pirrllott jak juz ktos napisal ta kobieta nie jest was warta, bardzo cie podziwiam za postawe naprawde nie jeden by si ezalam na twoim miejscu. A jakbys chcial matczynej porady co do chlopakow to zawsze pytaj duzo nas jets tu do pomocy;-)
Dziękuję i pewnie nie raz się będę doradzał:-) Ja już od jakiegoś czasu jestem na BB w temacie samotni rodzice w wątku jak sobie radzicie :sorry2: Ale na pewno i was się też nie raz doradze;-) No i oczywiście jestem wielkim fanem takich gazetek jak mamo to ja czy rodzice i wiele innych jestem stałym klijentem tych gazetek:-p staram się być na bieżąco :-)

Do góry