reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Widze, ze "zainicjowalam" mala dyskusje tym nowym schematem zywieniowym.;-):-D ale jak juz wczesniej pisalam budzi on kontrowersje i sa zarowno zwolennicy jak i przeciwnicy.

A ja juz mowie dobranoc.:-) Spokojnej nocy zycze.

reklama
Z tym żywieniem niemowląto to ile lekarzy tyle opini, ile matek tyle opini, a co kraj to obyczaj...Ja jechałam troche według zaleceń, troche tego co mówiła lekarka a dużo na wyczucie.Jak na razie małemu nic nie szkodzi a fakt lepiej z niektórymi rzeczami poczekać.
DOBRANOC ide pić herbatke i nyny:-)

Asiulinka to jest tak samo jak z kapiela niemowlat jedni mowia codziennie a inni nie czesciej jak 3 razy w tygodniu a my mamy i tak wybieramy co nam odpowiada i juz.

Asiulinka to jest tak samo jak z kapiela niemowlat jedni mowia codziennie a inni nie czesciej jak 3 razy w tygodniu a my mamy i tak wybieramy co nam odpowiada i juz.
No dokladnie. Kazda mama robi to co uwaza, ze jest najlepsze dla jej malucha. I zwylke (choc nie zawsze-nie mowie tu o "ekstremalnych przypadkach";-)) wybiera intuicyjnie to co najlepsze.

A mowilam juz "dobranoc".:dry: Ok. To juz zmykam.:-)

No prosze nie bylo mnie przez weekenda tu tyle naszkrobalyscie...
Witam nowego tatusia
razem z mezem spedziismy bardzo milo weekend...razem z dziecmi meza i hanifka bylismy u tesciowej w odwiedzinach i wiecie co hanifka zostala u niej na noc...SAMA...my z mezem wieczorem bylismy u kumpla meza w pracy posiedziec troszke a na 23:00 poszlismy do kina kupilismy kubelek popcornu chipsy cole i bylo super film fajny nie wiem czy w polsce on juz jest wyswietlany I am Legend... niby horror ale szlo go obejzec nie bylo az tak drastycznych scen...dzis bylismy nad morzem pospacerowac, no a wiczorkim odebralismy hanifke ktora byla grzeczna...moja kochana coreczka...

reklama
Hej.
A ja głupia przez przypadek cofnęłam się o ponad 100 stron i czytałam i nic mi sie nie zgadzało :no:, zorientowałam się ja mamajulci się przywitała po raz pierwszy, ale już nadrabiam aktualne wieści :-D.

czytam i piszę:

Ania138 zycze udanych licytacji:-)
odpuściłam :tak:

No ok, więc się przyznam ;-) od ponad 2 i pół roku wychowuje sam dzieciaczki. Mama dzieci żyje oczywiście i ma się dobrze ze sobą ale w angli i tam prowadzi sobie swoje życie. Tak jak faceci w większości robią świństwa wam kobietom tak mnie się trafiło że zostałem sam z dziećmi. Nie cały miesiąc temu wróciłem z Hiszpanii byłem tam 7 miesięcy i miałem tam wracać ale postanowiłem że już więcej dzieci nie zostawie. Do pracy idę od 20 stego stycznia i będę pracował w tej samej firmie co w Hiszpanii tyle że w Polsce;-) Miałem plany zostać na stałe w Hiszpanii i w czerwcu ściągać dzieciaczki ale nie wytrzymałbym bez nich następnych 6 miesięcy.

To taka moja mała historia:-):sorry2:
Tak właśnie wywnioskowałam z bloga :tak:
Jak to mówią "bo to zła kobieta była" :cool2:

Zadanie trudne ale przyjemne:-) minęły już te czasy kiedy się martwiłem tym jak ja sobie dam rade. Dzieci wiele mnie nauczyły i nadal się wiele od nich uczę i chcę stawać się coraz to lepszym tatą dla nich:sorry2: A mama ze mnie jednak kiepska jest hehe:-D Najważniejsze ze jest nam dobrze a może kiedyś będzie lepiej i w końcu jakąś kobiete uda się nam poderwać z chłopakami :-p W końcu jest nas czterech spragnieni uczuć Kobiety:cool2:
Wow, brawa dla Ciebie, twojej mamy i synków. Dacie radę, jesteście super.
Powodzenia w podrywaniu :tak:, sposób na dzieci jest extra :tak::-D

Do góry