reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ale tasiemiec mi wyszedł :-D:-D:-D
to te spodnie:
http://allegro.pl/item291449205_super_hot_style_biodrowki_roz_36_hot.html

Biodrówki spodnie eleganckie Rozmiar 36 Wow (291445367) - Aukcje internetowe Allegro

Aniu takich rozmiarowek szczuplutkich jest duzo, przy okazji gratuluje sylwetki, ja to bym w takich spodenkach wygladala jak balon:zawstydzona/y:Zawsze takie chcialam sobie kupic i wygladac w nich tak jak te dziewczyny na zdjeciu....ale bardzo daleko mi do tego:no:

Ja tez lece po druga kawke.....ktos si ejeszcze przylaczy??;-)

No dziewczyny rozpędzacie się z pisaniem:-D nie ma mnie chwile a tu już kilka stronek do nadrobienia:-). Właśnie wróciłam z zakupów - kupiłam sobie rybaczki i bluzkę, no i bieliznę ( jak zwykle), Natalce bluzeczkę na jutrzejszą choinkę i też bieliznę, a Kubusiowi spodenki i 2 pary rajtuzek:tak:. Poprawiłam sobie jednym słowem humorek. Teraz robie obiadek i niedługo lecimy na chałupki;-). Dzisiaj jestem sama, bo M ma służbę to nic nie robie;-):-D:-D

Jasmina dzieciaczki śliczne, a umalowana córcia poprostu bomba:-D

Ania fajne spodenki:tak:

Ja się przyłaczam z kawką właśnie piję drugą

Kochane allegrowiczki, mam problem z dostaniem kąpielówek i sandałków dla synka, u nas w sklepach nie posiadają takiego asortymentu o tej porze roku :dry: Jakbyście coś ciekawego upatrzyły przy okazji na allegro to podeślijcie linka.

Coś tutaj pusto :sorry2:
Aniu, super spodnie, no i zazdroszczę figury...Ja to się nawet nie przyznam jaki rozmiar noszę :zawstydzona/y:
Kurczę, naciągnęłam dzisiaj Jacka na grę komputerową WIEDŹMIN i kiepsko się widze na kookwium z pedagogiki :-(.Albo mu się przyznam, że źle zrobił, że mi tą grę kupił i niech ją ode mnie zabierze na parę dni albo nie wiem :zawstydzona/y:.
Jejku, pamiętam jak byłam w Irlandii, to po pracy siadałam do kompa i grałam w "Dungeon Siege", do później nocy, a w dni wolne to w ogóle non stop siedziałam przy tej grze :zawstydzona/y:.
Idę coś wszamać ;-)

My wróciliśmy ze spaceru. Mroźnie, ale słonko świeciło, było super.

Ania138 dobiłas mnie rozmiarem tych spadni, ja przy Tobie to jakiś hipopotam :-( ale spodenki super.

Iwona super, że zakupki udane.

inna ja osobiście nie cierpię gier komputerowych :no: nie dla mnie i już.

Agatka ale Ty wysoka jesteś. Wierzę Ci, że masz problem z ciuchami, ja mam 176 cm wzrostu i mam problemy z długością, bo mam długie nogi :baffled: i często jest tak, że spodnie sięgają mi do kostki :baffled: albo długa kiecka do pół łydki. Beznadzieja.

Zrobiłam kawkę i właśnie ją piję bo zasypiam.

Ja właśnie kuraka wsatwiłam do piekarnika...Lenia mam jak nie wiem...Tyłka mi ise ruszyć nie chce..Inna ja tez rozmiarek spory nosze i na takie spodnie sobie pozwolić nie moge.Wczoraj z zakupów zryczana prawie wyszłam bo spojrzałam na siebie w lustrze.Włos rozwiany, gęba czerwona, brzuch ze spodni się wylewał, tyłek jak balon..spocona od l;atania za dzieckiem.Włosy jakies takie dziwne ach szkoda gadać....

reklama
Moi faceci bawią się klockami a ja..Nic mi się nie chce i czuje się fatlną matką bo nie umiem się bawić z dzieckiem.Woli bawić saię sam....:-:)-:)-(

Do góry