reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zmykam juz spać bo zawsze sobie obiecuje że pujde spać szybciej a tu nic:-(..
Bodzinka ja też się wkurzyłam na M bo już od 45 min leży z pilotem w dłoni i szuka piłki ręcznej:wściekła/y: a zaczą już w czasie TYLKO MIŁOŚĆ i oczywiście stękał ze ja niedość że serial to jeszcze komputer:-D i kazał mi iść na góre do jego mamy oglądać-niech spada ja z teściową seriali oglądać nie zamierzam:no:.
Dobranoc wszystkim:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Jakie dobranoc, dobry wieczór chyba :-D

Dziewczyny, a my już po szczepieniu. Kuba zdrowy, ale jestem załamana, bo przez te ostatnie choroby mi schudł:-(. Ważył już 11 ponad kilo, a teraz 10.700 i ciągle nie ma apetyty:no:. Teraz śpi.

Aniu Majeczka jest śliczna - to po mamie??:-)
To nie schudł aż tak dużo ale wiem o co chodzi Majka też ciągle 13 kg waży
Oczywiście :-D

ANIU Majeczka cudna, az sie nie chce wierzyc,z e zaczyna Ci broić!
No takie są najgorsze śliczne oczki a za uszami rogi :dry:, wiem bo sama taka byłam i chyba nadal jestem :tak:

Wpadłam się przywitać,zasiądę na dłużej jutro.Mały dalej z biegunką:-(.
:-:)-( tak mi przykro, ucałuj go ode mnie :tak:

Lewa dolna jedyneczka u małego Juleczka:-D:tak:.
:-D:-D GRATULACJE :-D:-D

Witajcie ponownie.:-)
Aniu, zakochalam sie w Twojej coreczke.;-):-D Jest przecudna.:tak:
dziękuję

19145111628.jpg

Takie cóś popełniłam po kłótni z chłopem...Hmmm..... Może powinien mnie częścuiej z równowagi wyprowadzać????
ale bajeranckie, Ty zdolniacho

aaa Majeczka jest cudna taki anioleczek :sorry2:
z rogami :tak::-D

Kupiłam dzisiaj na allegro Dawidkowi żyrafę Fisher prica.
Znalazłam w gazecie reklamę nowych butelek Canpoll lovi i pojechaliśmy kupić może z tej Dawidek będzie pił herbatkę i soczek, smoczek w tej butelce jest bardzo miękki i elastyczny :tak:, może ta przypadnie mu do gustu bo Tommee Tippee mu nie odpowiadają :no:

Dzien Dobry:-):-)
Ja się zbieram za sprzątanie a potem na administracje, bez wózka.Coraz bardziej mi się podoba takie chodzenie choć pod koniec ręce mnie bolą.Szkoda,że mamy na sobie tyle warstw bo bym chuste wyciągneła.... właśnie poszukam foteczxek i pokaże jak wędrowaliśmy latem:tak::tak:

witam sie

BODZINKA
fajne fotki! zazdroszcze Ci ze Lolo chciał w tej chuście leżeć , ja próbowalam z mikim i nic z tego - syrena;))

dziewczynki, chce przejść z gondoli na fotelik na spacerach... co o tym myślicie??? mały w gondoli ryczy a nie siedzie jeszcze zebym mogła przejść na spacerówke...

reklama
Lewa dolna jedyneczka u małego Juleczka:-D:tak:.

Wielkie gratulacje:-) .
Marta i jak jest jeszcze biegunka:confused: mam nadzieję , że nie

19145111628.jpg

Takie cóś popełniłam po kłótni z chłopem...Hmmm..... Może powinien mnie częścuiej z równowagi wyprowadzać????
CUDO :tak::tak:
Te dziesiejsze foty też fajne:tak:

dziewczynki, chce przejść z gondoli na fotelik na spacerach... co o tym myślicie??? mały w gondoli ryczy a nie siedzie jeszcze zebym mogła przejść na spacerówke...

A jaki to fotelik coś podobny do samochodowych. Jeśli mały jest w nim na półleżąco to wydaje mi sie, że możesz spróbować:tak:

Tak w ogóle to Dzien Dobry:-)........ ale niestety u nas brzydki, bo deszcz pada:baffled:

Do góry