reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam popołudniowo:-)

My po małych zakupach-kupiliśmy 2 fajne kurteczki na przecenie dla Grzesia:-)Jedna na teraz a druga na przyszły rok bo98:-)Mam tylko nadzieję że będzie dobra:dry:My obiadek mieliśmy bardzo szybki-pyzy kupne:-D
Pycha moje gratulacje:-)
inna gratuliję zdanego egzaminu:-)
Bodzinka Twoje zdjątka zawsze są śliczne:-)

reklama
A ja wreszcie mogę usiąść i odpocząć:tak::tak:
Mój mąż wziął Maję i razem z babcią pojechali do ciotki a ja zostałam i sobie na spokojnie wszystko zrobiłam:tak::tak: Teraz pójdę do kuchni po piwko (jak mi podłoga wyschnie) i poczytam co u Was, fajnie być tak samemu w domku i nikt nic ode mnie nie chce:-):-) oby ta sielanka trwała jak najdłużej;-);-)

anaconda fajnie masz:-)Upajaj się chwilą samotności;-)Ja siedzę z Grzesiem bo mąż w pracy.Strasznie marudny jest od wczoraj...a noc to koszmar była:szok:Może wkońcu zęby będą wychodzić:confused:

Moja Maja też ostatnio sama nie wie czego chce dlatego teraz odczuwam taki komfort bycia samej:-):-)
Bodzinka jak ty to robisz że masz czas na kompa, bo ja przy małej to nawet na moment usiąść nie mogę:-(
inna gratulacje zaliczenia, oby tak dalej:tak::tak::tak:

Cześć wam popołudniowow,a raczej wieczornie..
ja bylam na konkursie,potem u mamy,mama mi ząłatwiła korki,,i mam za 40zł co tydzien orki,,zawsze o cos,a ja sie nie namecze.....dlatego tyle mnie ne bylo..
Potem spr zeszyty,,no a teraz siadlam na kompa,,hihi
U mnie zimnica i wiatrzysko,,,tragedia ta podoga,,brr

Witajcie kochane!!!!! :-D:-D:-D Wróciliśmy po balu:laugh2::laugh2::laugh2: Ale było fantastiko:rofl2: Dzieciaki się wybawiły za wszystkie czasy a mnie nogi bolą:-p Jak siorka pojedzie to foty wrzucę :-);-)

Szarlotka nastawiona,bo Mirkowi się zachciało i nawet kupił jabłka.Olek zasnął skulony przed kompem,małego przebrałam do spania a tu ktoś puka.Poleciałam otworzyć(wizjera jeszcze luby nie zamontował),otwieram a tu policjant:szok:.Dzielnicowy przyszedł w sprawie naszych skradzionych kołpaków.To było z 15 minut temu a znając życie to sąsiadki będą miały temat do plot:tak:.

reklama
Moja Maja też ostatnio sama nie wie czego chce dlatego teraz odczuwam taki komfort bycia samej:-):-)
Bodzinka jak ty to robisz że masz czas na kompa, bo ja przy małej to nawet na moment usiąść nie mogę:-(
inna gratulacje zaliczenia, oby tak dalej:tak::tak::tak:
Bo mój Lolo mnie olewa...Woli bawić się sam..Ale coś czuje,że to się kończy bo coraz cześceij mnie za reke ciaga do zabawy.No i on spi w dzień sporo:tak::tak:

To mój Olgierd na wczorajszej choince w przedszkolu z kolegą Kacperkiem(muszkieter).Zobacz załącznik 65852
PIĘKNY:-):-)
Dziewczynki dzięki za komplemenciki humorek mi się poprawił:-):-)
Mój syn śpi od 19 hmmm. Ale była moja mama z bratem moim 10 letnim to poszaleli. A ja omotana ręcznikiem klikam do Was moje miłe.:rofl2::rofl2::rofl2:
Spi u siebie w łóziu:tak::tak:
Inna gratulacje.
Sikoreczka na foteczki czekamy.

Do góry