reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć,podczytałam Was.Moje nieobecność była spowodowana rozłączeniem kompika przez starego i wykręcenie czegoś w środku,że nie mogłam podłączyć:angry::no:.Egzaminy jak na razie mam 3 w plecy a dzisiaj jadę na 16-tą i może choć ten uda się zdać:tak:.W poniedziałek 2 poprawki i żeby osłodzić sobie Walentynki z agrotechniki.
Marta powodoznka na poprawkach,,buziaki,
a mezowi w tylek daj,za to ze ciebie od nas odizolowal,,,:tak:

reklama
Dzień doberek:-) Odprowadziłam rano synia do przedszkola i poprawiam sobie humorek;-) Kupiłam sobie bluzeczkę, na początek. Potem jak uśpiłam Madzię to położyłam sobie farbę na włosy (pierwszy raz sama, zobaczymy co mi wyjdzie:baffled:), a teraz maseczkę na bużkę:laugh2: Jak mężo wróci to mam plana kosmetyczkę nawiedzic i brwi do porządku doprowadzic:-p Ale mnie Madzia właśnie przed chwilką nastraszyła:eek: Ja w łazience, mała śpi w pokoju w wózku a tu mi się drzwi z pokoju otwierają:szok: Mała sama wylazła z wózka i przyszłą do mnie. Drzwi nie były na klamkę zamknięte to sobie otwarła, ale jak cwaniara z wózka wylazła:szok: Chyba wolę nie wiedziec:sorry: Zmykam maseczkę zmywac i obiada dawac :tak:

Właśnie była u mnie teściowa i zaczęła mówić z żalem że ona to inaczej sobie to wyobrażała, że myślała że będziemy z nią mieszkać i takie tam, więc ja jej zaczęłam ściemniać że do niej to nic nie mam, tylko,że chcę mieszkać w mieście bo tam więcej perspektyw i możliwości, trochę ją tym uspokoiłam i myślę że jeszcze kilka takich rozmów i się z tym pogodzi, i jak już się wyprowadzimy to nasze stosunki na pewno się polepszą bo będziemy się widywać raz na jakiś czas:-):-):-)

Anaconda nie martw się wszystko się ułoży:tak: A wasza wyprowadzka na pewno wyjdzie na dobre i wam i teściowej:-)
Bodzinka a ty nie zazdrośc tylko dawaj do mnie to zrobimy sobie spa:-D:-D:-D
No a włoski mi się nawet udały:
przyszła sukienusia dla Madzi:

Anaconda nie martw się wszystko się ułoży:tak: A wasza wyprowadzka na pewno wyjdzie na dobre i wam i teściowej:-)
Bodzinka a ty nie zazdrośc tylko dawaj do mnie to zrobimy sobie spa:-D:-D:-D
No a włoski mi się nawet udały:
przyszła sukienusia dla Madzi:
No to już lece do Ciebie:-)
BArdzo Ci ładnie w tym kolorku:tak:
Magdusia jak zawsze wygląda bossssko:-)
Co ta panienka w sobie ma;-);-)

reklama
Dziękuję za komplementa:zawstydzona/y:
Zmykam po Adika. Wiecie jak ja się cieszę: mój chłopczyk dwa tygodnie do przedszkola chodził:-D:-D:-D Może wreszcie skończy chorowac ciągle:confused2:

Do góry