reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
?Ja robie obiadek, zmokliśmy na maksa ale słuchwaki mamy:-):-)
Sikoreczka kibic na 100 dwa, ale fakt na śląsku z dzieckiem na mecz to tak średnio....U nas dzisiaj kibice ZAbrza do Chorzowa jechali Boszszsze aż strach:no::no:
Iwonka zgadzam się z dziewczynami w każdych włoskach Ci dobrze:tak:

Cześć szalone mamuśki :-D:-D:baffled::baffled::baffled:. Ja se myslę dzisiaj niedziela to luz, na BB troche przeciąg to wieczorem zajrze - a te nadziergały stron jak dzikie:-D:-D:-D:-D:szok::szok:. no i przyjdzie mi przysiąść i ponadrabiac późnym wieczorkiem zeby nie wypaśćz rytmu i wiedziec cco u kogo sie dzieję :-):-). My walczymy dzisiaj dalej z chałupą, ale wieczorem mus bedę :tak::tak::tak:. Naraska

Nom witam,,kompik odpoczął wiec go znowu włącyzłam i na Bb wskoczyłam,,:tak:;-)
Moj matus usnął sobie,ja sprawdziłąm jedna klasę,zjedliśmy obiadek,serki,teraz mam puszczalską i ciacho i sie zajadam..
Musze poszuakc jakiś fajnych zadan dla dzieic za kare..hihi

reklama
Kupiłam wczoraj Lolowi autko, fajne tylko,że dało się je rozkłdać i dzismój M zrobił z niego robota:-):-)Już wiem co takie rozklekotane było:-DNo i mamy dwa w jednym.ALe nawet robot ma jezdzic zdaniem Lola:-)

Do góry