anaconda27
styczniówka2006
Ja też siedzę sama z małą do godz.17 i jak nieraz jest marudna to mam jej dosyć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja krmie tak długo bo chce:-)Koleżanka karmiła do pół rokuJa jednak ciesze sie z faktu ze nie karmilam malego... Bo nie wyobrazam sobie robic tego jak by byl w tym wieku...
Przede mna perspektywa dnia z babcia. I to mnie najbardziej przeraza. Nic mi sie nie kce :-/
Ja krmie tak długo bo chce:-)Koleżanka karmiła do pół roku![]()
Ej, no to podrzućcie trochę tego słońca do mnie. A może jeszcze się rozpogodzi
Trzeba mieć nadzieję
, zresztą, jak nie będzie padać, to też możemy iść
Ostatnio zauważyłam że Oliwka ma podobne gusta muzyczne do moichi jak słyszy reggae to od razu zaczyna się bujać
. Oby tylko dreadlocków nie chciała robić jak niezbyt mądra mamusia swojego czasu
![]()
ja karmiłam małego miesiąc bo nie miałam pokarmu a jak zaczęłam go dokarmiać butlą to cyca w ogóle nie chciał ciągnąć i tylko się wkurzał żałuję bo chciałam gokarmić przynajmniej pół roku dla niego zdrowiej a dla nas taniej jakby nie było.
Cara fajnie masz ja małego mogę zostawić tylko z moją przyjaciółką na noc a ona teraz znalazła pracę i faceta w Gdańsku więc jak ma wolne to siedzi nad morzem i tak nam się trochę z niańką usrało.Dziadkowie nie chcą małego na weekend moi wiedzą że nie dadzą rady bo jak ostatnio jechaliśmy na 80 m. babci to cały dzień im ryczał zasnął w końcu orzed 21 a jak wróciłam to się obudził i trzy godziny musiałam go nosić na rękach i przytulać.taki z niego mamisynek a teście nigdy nie reflektowali