reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Inna dresik fajny:-)
Mnie się też ta pierwsza podoba bardziej w drugiej ta falbana w oczy kłuje:sorry2:
Zresztą ta ma być na lipcowe wesele...
Na pzdziernikowe mam więcej kasy ma sukienke na lipcowe mniej:baffled::baffled:

reklama
A u mnie była mamusia na chwilke,ale jzu poszła,,jutro imeininy mojej siory i mus ejchac do niej z czymss;-)

ma szczęści znalazłam to moja kruszyna 2980 i 52 cm
wow sliczneee.

Pod walec :tak:

Też pod walec.
Widzicie - walec jest niezbędny :-D
Zaraz wrzucę fotki z wizyty u mojej mamy :tak:. Tylko najpierw je obejrzę, bo nie wiem jak wyszły ;-)
wszysctko co nas wkurza pod walec...

Dzisiaj tak jakoś Was laseczki na wspominki wzięło :tak:;-)to i ja się Szymkiem new born pochwalę:-D
siuperrrrrrrr

inna wszystkich możesz brać pod walec ale męża nie dam jeszcze możwe się przydać
a to lulek jak miał tydzień
fajne fottyy.

Szymek jest przesłodki:-D
Potrzebuje Waszej bezstronnej opini..Czy ja jestem ładna???????????
Bodzia no co ty,jak mzoesz wlaic takim pytaniem?/,co zaraz ci kalpsa dam,,,uważaj,,jestes śliczna,,

Bodzinka piłaś coś dzisiaj :confused::confused::confused::-D:-D:-D Pewnie że jesteś ładna:tak::tak: a co teściowa cię przykompleksiła czy jak?
to samo mialam sie zapytac o picie,,

Pod walec ofkors:-D:-D:rofl2:
:tak::tak:

wow.bombaaaa jak dla mnie superrr

Inna mój Szym to z Twoim Potworem by normalnie żarówki wzrokiem przepalali :-D:-Don chyba tyz temperamentny będzie;-);-)
no nie jaki tekst przepalanie zarowek,,hhehee

A to ja mam kompleksy odnośnie brzucha i tyłka ale tu akurat długośc sukienki nie ma takiego znaczenia:sorry2:Za to ta pierwsza jest bardziej lejąca..Połowa kiecek odpada bo jes ale baleron w gorsecie:confused:

Czesc laseczki:-) Wrócilim już z zakupowania. Długo nam zeszło, bo burza nas zatrzymała. Ciężko było zakupowac, bo Madzik na nogach a ja musiałam zabawkowe stoiska pozwiedzac. Chwilami jak klapnęła na tyłek to nie miała zamiaru wstac:no: Adrianek pobawił się w przechowalni dla dzieci:cool2: I tak muszę jutro iśc do innego sklepu, bo nic nie kupiłam chrześniakowi ani mojej pannie. No miło było sie z mężusiem powłuczyc po sklepach, on biegał za córeczką a ja luzik wszystko oglądałam:-D:-D Tylko nie wiem co zrobię w nocy bo młoda śpi:szok:
Dzieciaczki maleńkie słodziaczki, aż się za tym tęskni;-)
Inna czytam twoje "pod walec" i brechtam, aż mój się dziwi co ja tu czytam:rofl2: No to podrzucam nowe powiedzenie: "Zapraszam do walca!!!!" Dresiki są fajne, na podwórko w sam raz:blink:
Bodzia jesteś śliczna a szwagierka zazdrosna małpa i tyle:tak: Sukienki super. Ta pierwsza mi się bardziej podoba:blink:

reklama
A to ja mam kompleksy odnośnie brzucha i tyłka ale tu akurat długośc sukienki nie ma takiego znaczenia:sorry2:Za to ta pierwsza jest bardziej lejąca..Połowa kiecek odpada bo jes ale baleron w gorsecie:confused:
Ty Bodzia coś dzisiaj niewyraźna jakaś :blink: jaki baleron w gorsecie:confused::confused: mierzyłaś już jakąś taką? może za mocno sznurujesz? :-p myślę że gorsecik jest w sam razik i do tego lejąca spódnica. Zacznij mierzyć jakieś fasony Bodzinko koffana

Do góry