reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka:
Z okazji urodziń wszystkiego najlepszego. Dużo zdrówka, szczęścia, szybkiego i bezbolesnego porodu i spełnienia wszystkich marzeń życzy sewa

reklama
Iwonka

Wszystkiego naj naj

w dniu urodzin,szczęścia,zdrowia,pociechy z męża dzieci,spokoju,wytrwałości oraz spełnienia marzeń życzy Ewcia I Matunio..​

Oj, ja pamiętam jak dziś, jaki moja mama miała problem z moją siorką, prawie 3 lata miała i cycała, tak w domu to jeszcze luz, ale przy obcych siara na maksa - wiecie, prawie 3-letnie dziecko wbija i drze mordkę: "mama, cycy" i rozbiera :szok:.

Przez dwa lata mojego karmienia nigdy Jędrek nie zadarł mi bluzki do góry :no: mówił, że chce cyca i jadł dopiero wtedy jak byliśmy sami gdzieś w ustronnym miejscu. Ale ja od urodzenia nie wywalalam cyca co chwilę. Jedrek jak się urodził jadł co 2 godz. I ja tak ustawiałam sobie spacery, żeby być na karmienie w domku. Nie mogę sobie wyobrazić, że miałabym go karmić w parku na ławce przy obcych ludziach :szok::szok::szok:

Dziecko można wszystkiego nauczyć, tylko trzeba silnej woli i konsekwencji. Ja taką mam i dlatego mój Jędrek jest dosyć ułożonym dzieckiem, bo od poczatku wie, co mu wolno, a na co kategorycznie ma zakaz.

Ale wywody walnęłam. Powymądrzałam się trochę wybaczcie :zawstydzona/y:

SEwa to wcale nie jest wymadrzanie

Moja kuzynka tak robila do 4 lat,,szok,,,,,wywalała cyca,bo mała chciała i koniec,,w sklepie,w parku,,autobusie,,no wszedzie,,wstyd jak cholera i nie kulturalnie jak dla mnie,,,

dobra dziewczyny,ja tam sie wykruszam i ide spac,,,muli mnie przy tym kompie i dupa od siedzenia mnie boli,,pościagałam do scrapków multum rzeczy i moge iśc aaa,,,poimprezowałam,,wiec bede padnieta i szybko zasne,
a na kaca rano kawa,,zapraszammm

reklama
Ja też się będę zbierala, bo jutro mam trochę do roboty i pewnie będę tak padnięta, że nic mi się nie będzie chciało robić :baffled:

CieKawe, o której Jędrek mi zrobi pobudkę :baffled:

Do góry