reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry!
Rety :szok: co Wy dziewczyny spać nie możecie ;-) tyle w nocy nastukać stronek :-D:-D:-D:-D;-)

Dobrze, że nie muszę tego czytać :tak::-)

sewa supermamuśka z Ciebie że tak ładnie Jędrusia wychowałaś :tak: Podziwiam Cię :tak:

Nie nooooo bez przesady, też potrafię wyjść z siebie i stanąć obok :tak::tak::tak: a Jędrek, też czasmi rogi pokazuje, ale ogólnie to mam grzeczne dziecko. A dziś dowiedziałam się od mojego syna, że jestem najlepszą mamą na świecie :tak: aż mi się łezka zakręciła:tak:

Bodzinka fajne scrapki, no i super rocznica

Marta miłego wydawania kasy. Na pocieszenie mogę Ci powiedieć, że jak ja zakładałam księgę wieczystą płaciłam jeszcze 1500 zł, teraz połowa mniej to luzik :tak:

Ewcia jakie ciacho siostrze pieczesz?

reklama
Mój kaszki nie tknie:-:)-(Serek, albo kisielek,a lbo kanapeczka i nie zwasze zje..Czasem płatki na mleku ale więcej ląduja na podłodze..No i uwielbia parówki ale z tym nie przesadzamy.

Ewcia Jędrek na śniadanie jada: parówki, kanapki z jajkiem, naleśniki, kanapki z dżemem i kakao........ jakiś serek.
Moje dziecko lubi zjeść. Nie zjada tego dużo, ale różne rzeczy lubi.

Mój kaszki nie tknie:-:)-(Serek, albo kisielek,a lbo kanapeczka i nie zwasze zje..Czasem płatki na mleku ale więcej ląduja na podłodze..No i uwielbia parówki ale z tym nie przesadzamy.

Moj parowki nie chce gryzsc pomieli w buzi ii pluje :-/...

o kanapeczce nie wspomne :-/...

Zawsze musi byc kaszka na gesto , i polana np desrekiem :-/

Dzień dobry.:-)
a ja mam już ciepłą wodę w karanie i ciepłek kaloryferki.:-) Rano wzięłam gorący prysznic -ale luksus.:tak:
A ja wczoraj czytałam wszystko na bierząco, ale nie mogłam się udzielić, bo mi się stronka z "odpowiedz" wysypywała.:baffled: Chyba po prostu nie chciałyście mnie wpuścić na impressskę.:no::-(;-):confused:
Ale za to nie miałam za dużo do nadrabiania.

a m. spał do dzisiaj i rano wstał do małego pierwszy raz w życiu a przed chwilą zrobił pyszne śniadanko
To chyba w ramach przeprosin za wczoraj. Boi się walcowania.:-D

Iwonko z okazji urodzin życzę Ci dużo zdrówka, szcześcia, grzecznych córeczek i usłużnego męża.;-)Spełnienia marzeń. No i szybkiego,bezbolesnego porodu (ale to w maju:tak:).:-)
kwiaty030.gif

Dziekuje za pamiec niestety ti juz urodzinki 30 te :szok:!!!! Stara dupa jestem :sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DDziekuje za zyczonka:-) i uciekam ......a na dworzu mam wiatrzysko straszne i do tego jestem nie wyspana bo moje dziecko o 3 nad ranem zrobilo sobie dwu godzinna przerwe w spaniu:angry:

A to dla was mam tu tort
5.jpg

Koktajle owocowe
phpThumb.php
phpThumb.php

96502381b.png
z1898392X.jpg

Maciek po przebudzeniu rano wciąga kaszkę. A potem różnie -czasem płatki z mlekiem,dzisiaj parówka. Nieraz też suchy chlebek (najlepiej piętkę)-bo jak zrobię kanapkę, to nawet nie spróbuje. Nie wiem co mam zrobić, żeby spróbował.:confused: Groźby, prośby i przekupstwa nie pomagają.:no:

A ja dziś mam wyzytację teściów. Tym razem przyjeżdżają z kyzynem Maciusia.

Dzień dobry!
no wlasnie nie wiem...:baffled:,,, a tym bardziej,ze nie mam jaj i margaryny,,moze ktoras zna ciasto bez tych produktów...bo nie chce mi sie isc do sklepu..

no to widze,,ze to co my,,moj taki tez maly niejadek...:sorry2:

reklama
Dzień dobry!
no wlasnie nie wiem...:baffled:,,, a tym bardziej,ze nie mam jaj i margaryny,,moze ktoras zna ciasto bez tych produktów...bo nie chce mi sie isc do sklepu..

no to widze,,ze to co my,,moj taki tez maly niejadek...:sorry2:

Do góry