reklama
Bodzia, widzę na rozgrzeweczkę od ranaJa pije herbatke z rumem...

iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Hej dziewczyny. Dziś zaprowadziłam Natalkę do szkoły po chorobie,ale to tylko 3 dni i przerwa świąteczna. Matko jak ten czas zleciał
. Ja nadal chora biorę antybiotyk na zatoki i Kuba dostał antybiotyk,bo mu się pogorszylo
. Za oknem leje, nic mi się nie chce. Najchętniej poszłabym spać.
Sikoreczka Bodzinka scrapki śliczne
Co do mężów bałaganiarzy to ten typ tak ma
. Mało jest chyba facetów,którzy potrafią po sobie posprzątac. Mój też jak zje czy coś zrobi to go muszę pogonić,żeby po sobie sprzątnął. Dziś zrobiłam mu kanapki do pracy,ale dlatego.że i tak wstawałam do Natalki. Jaki był zadowolony
.

Sikoreczka Bodzinka scrapki śliczne

Co do mężów bałaganiarzy to ten typ tak ma

reklama
Witam.
mój m. też straszny bałaganiarz ale jak został sam to posprzątał w domku a wczoraj kiedy ja karmiłam małego to zmywał naczynka drugi raz w trakcie małżeństwa
Maluduś zakatarzony znowu już drugi raz w tym miesiącu mam nadzieją że na tym się skończy
dostałam list zeszpitala i Stasiu nie będzie miał operacji tylko zabieg kardiologiczny i to najprędzej za rok bardzo mi ulżyło
Bodzia ślicznie wyglądasz z mężem
mój m. też straszny bałaganiarz ale jak został sam to posprzątał w domku a wczoraj kiedy ja karmiłam małego to zmywał naczynka drugi raz w trakcie małżeństwa
Maluduś zakatarzony znowu już drugi raz w tym miesiącu mam nadzieją że na tym się skończy
dostałam list zeszpitala i Stasiu nie będzie miał operacji tylko zabieg kardiologiczny i to najprędzej za rok bardzo mi ulżyło
Bodzia ślicznie wyglądasz z mężem
Podziel się: