reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Madżka dziękuję bardzo
Wiecie co mam TAAAAAAAAAAAAAAAKĄ górę garów w kuchni i takie natchnienie do zmywania
Madziucha płacze idę cycowac

Wiecie co mam TAAAAAAAAAAAAAAAKĄ górę garów w kuchni i takie natchnienie do zmywania

Madziucha płacze idę cycowac

Marta1981
Rodzyneczka
Nietypowa praca: zostań testerem wódki - to chyba cosik dla nas;-)No Lachony lejcie bo trzeżwieję![]()

sikoreczka79
No toż to bardzo ciekawa praca. Tylko ciekawe czy szkodliwe płacą
Mała narazie odpłynęła, zobaczymy co dalej będzie

Mała narazie odpłynęła, zobaczymy co dalej będzie

Marta1981
Rodzyneczka
Chętnym firma oferuje: szkolenie z zakresu rozpoznawania dobrego alkoholu, pracę w zespole kontrolującym i dbającym o najwyższą jakość wódki, oraz ciekawe wyzwania zawodowe i trzeba mieć kwity na sternika,bo to firma od ŁÓDKI ;-);-)
sikoreczka79
no to się nie nadajęChętnym firma oferuje: szkolenie z zakresu rozpoznawania dobrego alkoholu, pracę w zespole kontrolującym i dbającym o najwyższą jakość wódki, oraz ciekawe wyzwania zawodowe i trzeba mieć kwity na sternika,bo to firma od ŁÓDKI ;-);-)

cóż ja też nie mam...Chętnym firma oferuje: szkolenie z zakresu rozpoznawania dobrego alkoholu, pracę w zespole kontrolującym i dbającym o najwyższą jakość wódki, oraz ciekawe wyzwania zawodowe i trzeba mieć kwity na sternika,bo to firma od ŁÓDKI ;-);-)

reklama
sikoreczka79
A Madżka co pod biurko wleciała

Ja pomykam bo jak jeszcze jednego wypiję to kacora giganta rano miec będę

Ja pomykam bo jak jeszcze jednego wypiję to kacora giganta rano miec będę

Podziel się: