reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
bry.gif
Mały w przedszkolu, Madziucha się wreszcie zajęła w swoim pokoju, a ja doczytałam
smiley24.gif
Ci ludzie to się chyba wściekli
ysz.gif
Wszędzie są taki kolejki że kupno czegokolwiek to dłuuuugi czas stania
krzyworyj.gif
No tak dwa dni świąt to trzba wszystko wykupic. Tak jak moja matka nakupi jak głupiua a potem płacze że jej tyle jedzenia zostało
mmm.gif
Bodzinko oszczędzaj się bieduko. Ale cię ten chłop załatwił. Powiedz mu że teraz za karę ma posprzątac mieszkanie na święta i dokonac zakupów
patyk.gif

Agatko to może lepiej przejdż się jeszcze przed świętami do kontroli co byś w szpitalu nie wylądowała
co.gif

Jasminko jak ja dobrze znam takie ataki histerii
mad.gif
Najczęściej wtedy wywalam młodego do jego pokoju bez prawa wyjścia dopóki się nie uspokoi. Najgorzszejest jednak jak go napadnie w sklepie. Wtedy mam mega nerwa
thsmack.gif

Marta Jul słodziak
kciuki.gif

reklama
Hmmmm To wcale tak daleko nie mamy do siebie..Hmmmm
Jasmina ale Szymek i Lolo i Dawidek..Nosidełko, chusta, wózek dla blizniaków...Ale dałaby rade:-D:-D
Nom nie daleko:tak: do Zabrza to byłby problem dojechac ale o Katowic czy Bytomia to dla nas pikuś:-p
Biedną Madżkę chcecie zajechac:laugh2: Toiż ona ma mi jeszcze jajka kupic:-D

Do góry