reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bosze je zaraz czegoś dostane:crazy::crazy:Daj mi cierpliwość dla faceta:angry:Włąsnie zakuśtykałam do kuchni umyć naczynia bo w czymśc jeśc musze:baffled:A tam pod talerzami skorupka od jajka, folia z parówek Fujjjjjjjjjjj...Trzymajcie mnie bo zadusze poduszką, nawet walca nie będe potrzebowała:angry:

reklama
Bodzia to masz podobnie jak ja w moim zlewozmywaku zazwyczaj są torebki po herbacie i od roku tłumaczę do śmieci i nic nie dociera szlag mnie trafia jak m. robi herbate

Bodzia w tylek mu daj kopaaaaaaaaa dosadnego...
Nie umiem lewą nogą..Poszukam parasola:-D:-D
Obawiam się,że moje dziecko dostanie zjąca jak ja odzyskam siłe w nodze:baffled:Bo jak zanm mojego M to nie pójdzie zkupić leń jeden ....Wkurza mnie na maksa...Nic mu się robić nie chce a ja w domu na jego łasce...Aaaaaaa
Jak tylko noga wydobrzeje to wybyje z domu a on niech se radzi:-p:-p:-p
Marta u mnie tyż nie ma....

Marta - u nas w przychodni w ogóle nie robią dziecku bilansu:confused2::confused2: Tylko ważą i mierzą przy okazji szczepienia, to wszystko :crazy:

U mnie to samo :crazy::crazy::crazy::crazy: na bilansie dwulatka nawet Jędrka nie ważyli, bo waga im nie działała :eek: tylko się tam przeszłam dla zasady....... beznadzieja :crazy:

Dzien dobry. U nas za oknem biało. Ja już posprzątałam i prawie pranie skończone. Czekam na kosmetyczkę.

Dziewczyny,a mnie się udało i mój M sprząta swoje ciuchy do szafki i je nawet układa ładnie. Chwilami to ma w swoich szafkach większy porządek niż ja w swoich:szok::tak:. Tłumaczyłam, krzyczałam, prosiłam, rzucałam mu ciuchy byle jak do szafek i udało się;-):-)

no już jestem:-):-) Inna skąd ty się urwałaś?? ;-);-);-)to nie wiesz że faceci MUSZĄ trzymać wszystkie rzeczy razem bo oni dzielą ciuchy na czyste brudne i brudne które da się jeszcze nosić:-D:-D mój w szafie porządek trzyma ale zajęło mi to 3 lata oswajania go z ładem ale zostawia ciuchy na pralce i rozbiera się w kompletach - koszula i sweter razem itp.:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:.

Marta, książeczka jak wół na lodówce leży:tak:Masło za ciepłe było.
Bodzia a coż Cię tak w nocy uleczyło, że z nózią lepiej?;-);-):-D
Cześć pozostałym lachonom:tak::tak::-D:-D:-D

Wyyyyyjcaaaa mam:eek::eek: zaraz będę tylko ssaka przyniosę do kompa:happy:

reklama
Do góry