reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no i u mnie snieg sypie jak oszalałyyyy:crazy:,,kurcze,,achh z ta pogoda,,ciagle zaskakuje....nas czyms nowym,,hihi

jutro okna z ranca zaraz umyje jak tylko bedzie slonko,,,

co robicie dobrego do jedzenia na swieta,,bo ja mam sto pomyslow na raz i niew iem w koncu co upichcic???

reklama
Powiedzcie mi czy to normalne moje małe cały czas normalnie jadło a teraz na każdą łyżeczkę karmy reaguje odruchem wymiotnym nawet na deserki które do tej pory jadł ze smakiem i bez grymaszenia czy może być tak że on tylko się głupio wydurnia czy do lekarza?
może go gardziołek boli:confused2:
Ja piekarnik wyszorowałam aż blask bije:rofl2: Idę dalej. Za okap się wezmę:tak:
Marta kawał chłopa masz w domu:-)

Tak wygląda ten walec ;-)

Idę śniadanko zrobić moim Jaśmince

zaraz wracam
Jasmina świetny ten walec :rofl2::laugh2:

No dobry materiał na męża.W szafkach tez naucze go porządek trzymać:-DKtóra chce mnie za teściową dla córy;-)
Dobra ja chcę:-D:laugh2: no i oczywiście również zgłaszam swoją kandydaturę :-p:laugh2:

Kolejna trójka wylazła:-D:-DA dokładnie jej czubeczek;-)
Serdeczne Gratulaski :-D:-D:-D

Dzień dobry!

Ja zmodyfikuję pytanie - jak oduczyć faceta trzymania ubrań na krześle??
Co do moje M to fakt zostawia ubrania na krześle a do szafy pchał brudne ubrania ale na szczęście po długiej dyskusji to się skończyło się :tak:...... Ale niestety nie układa sobie ubrań na półce tylko ja to robię bo raz go o to poprosiłam i wyszła masakra...:eek::szok:
...od nowa wszystko do prasowania było..:crazy: także wole nie ryzykować i sama poskładać niż się denerwować...nie lubię jak na półkach jest nie równo poskładane:confused2::eek:

ZAraz będe ryczeć.Odezwała się na NK moja serdeczna przyjaciólka.Tak nam się losy poukładały, ona się wyprowadziła,że konatkt był utrudniony, potem się nam rozlazł...A to była prawdziwa przyjaciólka...No i znowu mamy kontakt na gg.Ale mi się fajnie zrobiło...
Bodzia to super że znowu macie ze sobą kontakt:-D:tak:;-)
Olek lata z czajnikiem,żeby habatki mu zrobić i wody do niego nalać.Ta skleroza,:laugh2: wzrost 102 cm,waga 19 kilo.
... wymiary ma jak prawdziwy model...:tak:;-)

Przyznać się, która mi corela poczarował i scrapków pożałowała???
Robie pierwszego samodzielnego scrapka a nie z gotowych elemntów i chbya któś tego n ie chce bo mnie drugi raz w trakcie prpgram padł:baffled::baffled::baffled:
Młody śpi na kolanch a ja jestem golodnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Składniki na tortille wiejską czekają.....Śnieg za oknem sypie....

reklama
Bodzia nie ja...:no:
Marta a potem do mnie wpandij i odkurz,,bo mi odkurzac sie spierniczyl,,,non stop kabelki wypadaja i musze skrecac,,ach:crazy:

Do góry