a teraz babeczki poważne pytanie? Co uważacie na temat zostawiania dziecka w wózku pod sklepem. Bo miałam taki przypadek z teściową na spacerku i mieliśmy wejść do sklepu więc miałam zamiar wjechać z Amandą wózkiem a ona do mnie że ją zostawimy na zewnątrz powiedziałam że nigdy w życiu jej nie zostawię tak samej a ta do mnie że czego się boję nic jej nie będzie i ze jestem jakaś przewrażliwiona.....
reklama
razem z palmami do kompletu;-)![]()

Pod walec go! albo nie, może się jeszcze do czegoś przydać.;-) To może tak parasolką go postraszyć?m.gra w jaką gierkę i cały czas mnie ucisza że niby go rozpraszam i się skupić nie możeco za gatunek;-)

sikoreczka79
Fanka BB :)
też nigdy nie zostawiam małej przed sklepem. Tyle świrów na świecie że nigdy nie wiadomo co się wydarzya teraz babeczki poważne pytanie? Co uważacie na temat zostawiania dziecka w wózku pod sklepem. Chodzi mi oto że byłam z teściową na spacerku i mieliśmy wejść do sklepu więc miałam zamiar wjechać z Amandą wózkiem a ona do mnie że ją zostawimy na zewnątrz powiedziałam że nigdy w życiu jej nie zostawię tak samej a ta do mnie że czego się boję nic jej nie będzie i ze jestem jakaś przewrażliwiona.....

mnie to dzisiaj kilka razy wywalił z BBale mi bb chodzi no po prostu rakieta![]()

sikoreczka79
Fanka BB :)
Asiulinka ale ładne suwaczki
Madżka mnie BB też tak śmiga że ino mig mig i żółwie uciekły
Tak parasolem go

Madżka mnie BB też tak śmiga że ino mig mig i żółwie uciekły

A teściowej nie słuchaj przecież cię otruc chciała
![]()

reklama
A dziękuję.:-) Starałam się.Asiulinka ale ładne suwaczki![]()

Podziel się: