reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Małagosiunia to cię w gotowanie władowali:eek:;-) dasz radę;-) Fajnie masz z tym aerobikiem, ja tez coś musze wykombinowac żeby móc się wyrwać na fitness wreszcie:zawstydzona/y:

reklama
smutno mi tak samej w domciu z płaczącym Stasiem m. w pracy i jeszcze cztery godziny go nie będzie a tak mi trochu tęskno.
mój m. też mi jazdy o rachunki robi

Witam wszystkie babki:-D:-D
Jejku mam już dość tego sprzątania i zakupów.
Wkońcu podpisał M umowę na telefon w abonamencie to będę mogła do niego dzwonić jak pójdzie do armii. Mały śpi. Reszta rodzinki w kościele i zastanawiam się czy wyjąć sernik teściowej z piekarnika czy nie,bo prosiła mnie żeby go wyłączyć-więć to zrobiłam alee pasuje go też wyjąć nie???

Byłam na pacielku:-) zrobiłam małe zakupki i ochłonęłam:-D aż mi lepiej:tak: Idę teraz rybkę szykowac bo m sam bez zmuszania ziemniaki wstawił:eek:

Ja po zakupkach w szmatkach:tak:,normalnie bym wydała 52,50 a dziś po 1zł to całe 12-e mi poszło.Foteczki po Świętach:-(,bo się piorą i kumpela pożycza od nas aparacik i tylko kamerka nam zostaje:nerd:.Sobie kupiłam jedne dżinsy a drugie bojówki,sweterek i bluzeczkę,staremu 2 koszulki,Julowi skarpetki z ABS i 2 pary rajstopek a Olowi koszulkę z pociągiem Tomkiem i dla Mirka chrześnicy spódniczkę płócienną.kurcze,tylko tyle mi stary dał a śliniaki nówki były:angry::wściekła/y::angry:.

Uh mama mnie wkurza!!

W zeszlym roku mialam buty na obcasie. Ale poszla mi w nich stalka wiec reklamacja i zwrot kasy :-/...

Ta teraz co roz do innego sklepu mnie tacha ze ZNALAZŁA TE SAME BUTY...

ta jasne... przody inne i do tego polowe nizsze :confused2:...

Ale ta sie twardo kloci ze te same :baffled:

Mowie ze nie, bo tamte byly zupelnie innej firmy i WYSOKIE!! A ta swoje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Po drodze wojna o salatke :wściekła/y:
W domu wojna bo kupila jedna polewe i mowie ze jak co roku bedzie panika bo jej na ciasto nie starczy, a ta twardo ze polewa ma wiecej gram niz czekolada... TO JEJ POKAZUJE ZE MA TYLE CO ZWYKLA CZEKOLADA CZYLI 100g! :confused2::confused2:

3majta mnie :confused2::confused2:

U nas też zawsze były kłótnie przed świętami jak było dużo roboty, ale odkąd nie mieszkam z mamą te kłótnie poszły w niepamięć:tak::tak:
A u mnie już jak święta, wszystko zrobione i wreszcie można usiąść i odpocząć:tak::tak::tak:

reklama
Cisza i spkój..Wszystkie pieką i zbierają siły na wieczór pewnie:-)Obejrzałabym fajny film jakiś...Zaraz przejrze płytki,

Do góry