reklama
Mnie też smutno...Dobrze, ze moj juz jedzie..smutno mi tak samej w domciu z płaczącym Stasiem m. w pracy i jeszcze cztery godziny go nie będzie a tak mi trochu tęskno.
mój m. też mi jazdy o rachunki robi
mój o 20 kończy i potem conajmniej pół godziny mu zajmuje droga do domciuMnie też smutno...Dobrze, ze moj juz jedzie..
najgorsze to że czuć święta w domu a go nima
I
iiwka
Gość
Witam wszystkie babki

Jejku mam już dość tego sprzątania i zakupów.
Wkońcu podpisał M umowę na telefon w abonamencie to będę mogła do niego dzwonić jak pójdzie do armii. Mały śpi. Reszta rodzinki w kościele i zastanawiam się czy wyjąć sernik teściowej z piekarnika czy nie,bo prosiła mnie żeby go wyłączyć-więć to zrobiłam alee pasuje go też wyjąć nie???

Jejku mam już dość tego sprzątania i zakupów.
Wkońcu podpisał M umowę na telefon w abonamencie to będę mogła do niego dzwonić jak pójdzie do armii. Mały śpi. Reszta rodzinki w kościele i zastanawiam się czy wyjąć sernik teściowej z piekarnika czy nie,bo prosiła mnie żeby go wyłączyć-więć to zrobiłam alee pasuje go też wyjąć nie???
sikoreczka79
Fanka BB :)
Byłam na pacielku:-) zrobiłam małe zakupki i ochłonęłam
aż mi lepiej
Idę teraz rybkę szykowac bo m sam bez zmuszania ziemniaki wstawił

Marta1981
Rodzyneczka
Ja po zakupkach w szmatkach
,normalnie bym wydała 52,50 a dziś po 1zł to całe 12-e mi poszło.Foteczki po Świętach:-(,bo się piorą i kumpela pożycza od nas aparacik i tylko kamerka nam zostaje
.Sobie kupiłam jedne dżinsy a drugie bojówki,sweterek i bluzeczkę,staremu 2 koszulki,Julowi skarpetki z ABS i 2 pary rajstopek a Olowi koszulkę z pociągiem Tomkiem i dla Mirka chrześnicy spódniczkę płócienną.kurcze,tylko tyle mi stary dał a śliniaki nówki były

.

Uh mama mnie wkurza!!
W zeszlym roku mialam buty na obcasie. Ale poszla mi w nich stalka wiec reklamacja i zwrot kasy :-/...
Ta teraz co roz do innego sklepu mnie tacha ze ZNALAZŁA TE SAME BUTY...
ta jasne... przody inne i do tego polowe nizsze
...
Ale ta sie twardo kloci ze te same
Mowie ze nie, bo tamte byly zupelnie innej firmy i WYSOKIE!! A ta swoje

Po drodze wojna o salatke
W domu wojna bo kupila jedna polewe i mowie ze jak co roku bedzie panika bo jej na ciasto nie starczy, a ta twardo ze polewa ma wiecej gram niz czekolada... TO JEJ POKAZUJE ZE MA TYLE CO ZWYKLA CZEKOLADA CZYLI 100g!

3majta mnie

W zeszlym roku mialam buty na obcasie. Ale poszla mi w nich stalka wiec reklamacja i zwrot kasy :-/...
Ta teraz co roz do innego sklepu mnie tacha ze ZNALAZŁA TE SAME BUTY...
ta jasne... przody inne i do tego polowe nizsze

Ale ta sie twardo kloci ze te same

Mowie ze nie, bo tamte byly zupelnie innej firmy i WYSOKIE!! A ta swoje

Po drodze wojna o salatke

W domu wojna bo kupila jedna polewe i mowie ze jak co roku bedzie panika bo jej na ciasto nie starczy, a ta twardo ze polewa ma wiecej gram niz czekolada... TO JEJ POKAZUJE ZE MA TYLE CO ZWYKLA CZEKOLADA CZYLI 100g!

3majta mnie

anaconda27
styczniówka2006
U nas też zawsze były kłótnie przed świętami jak było dużo roboty, ale odkąd nie mieszkam z mamą te kłótnie poszły w niepamięć

A u mnie już jak święta, wszystko zrobione i wreszcie można usiąść i odpocząć

A u mnie już jak święta, wszystko zrobione i wreszcie można usiąść i odpocząć

reklama
Podziel się: