reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Amandziu na 4 miesiące
congrats_ballon.gif

reklama
Asiulinka jedną z piosenek to pamiętałam do dziś..Śpiewałam ja Lolowi...No i teraz jak ją usłyszałam..Ach...

Asiulinka ale Rydzuś:szok::-D
A ja eksplodowałam. Młody przegiął:angry: Miał sprzątc zabawki a zamiast tego rozryczał się i nic do niego nie docierało. To go wywaliłam z pokoju i kazałam w piżamę wskakiwac. Ja pozbierałam zabawki do skrzyni i powiedziałam m że ma to na strych zanieśc. Pewno i tak tego nie zrobi ale:wściekła/y: Teraz już dzieciarnia śpi, nareszcie:sorry:
Aluśka najlepszego na te święta, mokrego zajaczka i kolorowych jajeczek:tak: Buziaczki dla Amandy na 4 miesiączki i na chrzciny;-)

Leika i ja życzę Tobie i Twojej rodzince zdrowych,wesołych świąt i mokrego dyngusa. Spędźcie miło czas w rodzinnej atmosferze.:-)

Dobranoc dziewczęta.

reklama
cześć Kobietki wpadłam tylko na chwilę :tak:
Dziękuję za życzenia w imieniu Amandzi:-)

....w poniedziałek to będę straszyć w kościele wyglądam jak maszkaron :-:)no:...

Pa pa

Do góry