reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No koffane, ja żeberka upiekłam i czekam na M bo do Biedronki poszedł. Madziucha dziękuje cioteczkom za pamięc i posyła wieeeeelkie buziole
88.gif

Właśnie mi teściu piąty raz na skype dzwoni, ale w nosie go mam niech se dzwoni ile chce. Ja nie mam potrzeby z nimi gadac:no::wściekła/y:

Ja nie mam głośników podłączonych to nawet jak długo dzwonią to nie słychac:-p No ale M przyszedł i zadzwonił do nich. A potem się teściówka chwali jakie to niskie rachunki telefoniczne ma:wściekła/y:

Kurcze moj maly spi,,walnal sie w glowe i z placuz padl,,ciekawe czy an noc juz,,hmm

Kurcze ma padac u mnie snieg i minus 4 w nocy,,ale juz coraz ladniej am byc do 7-10 stopni,,ach czekam an wiosneeeeeeeee:-):tak:

reklama
Inna bycie nauczycielka to trudny zawód...Podpisuje się...
Moja mamulka mówiła,że kiedyś to było przekleństwo "Obyś cudze dzieci uczył"..Ale ludzie widzą to co chcą widziec..Tak to już jest....Koffana weż walec i ulzyj sobie...

zgadzam sie, praca nauczyciela to katorga.... Moja mama uczy klasy 1-3 i sztuke :-/... sajgon :-/...

Ja dzisiaj kupilam sobie sukienke ...
Do spodni czy leginsow...
Wiosna idzie, trzeba sie jakos ubrac eh...

Mlodemu spodnie ... 17 zl i az bylam w szoku bo sklep firmowy... Czekamy na nowa dostawe i juz bede miala karte stalego klienta , bo wypatrzylam komplet - kurtka, bluzka, i spodnie za 60 zł to chyba niezla cena nie? I tyle mi brakuje do karty stalego klienta ... Teraz trzeba poczekac az rozmiar przywioza

Maly za to strasznie marudny dzisiaj :-/... zeby daja mu niezle w kosc ... az z nim placze...

Do góry