reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia zgadzam się z Tobą chociaż uważam że są sytuacje że należy wyrazić zgodę jeśli dziecko pochodzi z gwałtu albo jest efektem molestowania seksualnego.opr ócz tego to myślę że decydując asię na sex decydujemy się na wszystkie jego konsekwencje także dziecko a jeśli ktoś nie jest gotowy to niech nie współżyje to nie jest zabawa dla dzieci
Nom Anula ja też tak myślę jak Ty. Ja z moim pierwszym facetem nie poszłam do łóżka (a byliśmy razem 3 lata) bo jakoś czułam że nie z nim chciałabym przeżyć swój pierwszy raz i dzielić najbardziej intymną bliskość. Ale róznie ludzie podchodzą do tych kwestii... :baffled:

reklama
No to ja was wszystkie przebiję bo pierwszy raz kochałam się jak miałam 24 lata:szok::szok::szok::szok:, wszystkie moje koleżanki miały już to za sobą i nie powiem spotykałam się wcześniej z chłopakami ale żadnego do siebie dopuścić nie chciałam:szok::szok::szok: No i w końcu stwierdziłam,że najwyższy czas spróbować co to takiego i zrobiłam to z chłopakiem z którym się wtedy spotykałam, ale to nie był mój M

Anula ja zawsze jestem na nie...Dziecko można oddać do adopcji.A ono niczemu nie jest winne...Ale to jest moje zdanie.

Iiwka no ja młodziutka byłam:angry::angry::-D:-D:-D:-D 21 lat piękny wiek:rofl2::rofl2::-D:-D:-Dsama młodość:-D:-D
No dobra jakoś Cię zaliczę do tego grona:-D:-D:-D

Bodzia zgadzam się z Tobą chociaż uważam że są sytuacje że należy wyrazić zgodę jeśli dziecko pochodzi z gwałtu albo jest efektem molestowania seksualnego.opr ócz tego to myślę że decydując asię na sex decydujemy się na wszystkie jego konsekwencje także dziecko a jeśli ktoś nie jest gotowy to niech nie współżyje to nie jest zabawa dla dzieci
Super słowa TO NIE JEST ZABAWA DLA DZIECI!
Mam nadzieję że nauczę tego moje dzieci!

ja miałam 19 i z moim m. ale po tym pierwszym razie wcale mi się nie podobało wcale
to przyszło później a jak byłam w ciąży to dopiero mi się podobało;-);-);-);-)najbardziaj:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Potknełam się i stanełm całym ciężarem na nózke buuuu
A ja szaleje z ciążowymi fotkami...
Może potem pokaże;-)

Anula ja zawsze jestem na nie...Dziecko można oddać do adopcji.A ono niczemu nie jest winne...Ale to jest moje zdanie.
też tak myślałam ale jak pomyśllę ile dzieci w domu dzieca czeka na rodziców i się nie doczekuje a potem jak będzie dorosłe to się dowiaduje że z gwałtu...jestem w stanie to zrozumieć

Dobra,moja kolej.;-)My po 4 m-cach znajomości,3 m-cach chodzenia zaręczyliśmy się,w dniu zaręczyn okazało się,że jestem w ciąży i ślub planowaliśmy na czerwiec,ale z dużym brzuchem ciężko by mi było i w końcu na przewody w kwietniu.No i za m-c 5 rocznica ślubu.Byłam tą pierwszą M.

reklama
rety, ale długo pisałam mój poprzedni post, bo 3 strony musiałam się cofnąć, żeby nadrobić.:szok::-D Ale to prez Grzesia, bo jakiś zmierzły jest -chbya sam nie wie czego chce,tylko mardzi.:wściekła/y:

Ja miałam 18,5:-p

Anaconda moja siostra Cię pobiła.;-) Ona ma 28 i jeszcze się nie zanosi.:zawstydzona/y: Nie ma szczęścia kobitka do facetów.:-( Zresztą to trochę i jej wina, bo ona taka nieśmiała i woli w domu siedzieć niż gdzieś wyjść.:dry:

Do góry