reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madźka rzuc do mnie eskiem to ci odpisze;-):laugh2:
521.gif
521.gif
czekaj zara rzuce tylko młody mi zalega na rekach i nie moge sie ruszyc bo szamie:dry:a komóra w wózku ostała

reklama
Agatka ja nie wiedziałam ze ty pracująca domówka:dry::dry:nie doczytałam widać. a co porabiasz jesli mozna zapytac?

Nio pracuje troszke....hmmm w syumie to robie wszytsko co tylko mozna bo mam swoja firme ktora obsluguje tylko ja i moj m czasem.
www.dodomku.net <----- to jest docelowa nasza dziłąlnosc ale ponad to zajmujemu si ejescze transportem. To tak po skrócie;-)

A tak swoja droga to gdybym nie pracowal to wiecej bym z wami siedizała:sorry2: tak jak kiedys.......ale ciebi etu chyba w tedy jeszcz enie bylo:confused::dry:

dobra, dobra już ja tam swoje wiem:dry::-D:-D Matko cudowna , gdzie one wszystkie się rozlazły no pomór normalnie. jedna strona od spaceru do nadrobienia a zawsze milion:dry:
Bodzia, żyjesz w tej kuchniiiii:confused::confused: bo spaleniznę u mnie czuć:dry::-D;-);-)Sikorkowa, gdzie Ty latasz
clapping.gif
aaa gości przyjmujeee:zawstydzona/y:

reklama
Do góry