reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej
cisza widze ...
widze ze tu kilka pracujacych mam. Dzis jedna znajoma mi mowi zebym do pracy poszla na pol etatu, naturalnie ona nie ma dzieci i nie wie ze taka z dzieckiem to nie wszedzie przyjma bo dzieci choruja bo to i siamto...zreszta ja narazie nie chce do pracy bo mamy inne plany. No ale wiecie wkurza jak ludzie Co mowia co masz robic. I to ona nie pierwsza tak sie madrzy....wrrrrrr

Meg jak ktos mie do pracy wysyła np.ciotka jakas to zawsze w mojej obronie stanie....teściowa.Mówi,że ja pracuje i to ciężej niż niejedna pracująca:rofl2:Tak, tak:tak:Ona 6 wychowaął i nie pracowała.Zawsze mi mówi,że mam się cieszyć,że moge być z bąblem.

A to moje bejbi :
Wywalam jęzor

i robię dziubek:

No i Potworek już nie śpi :dry:. A ja nadal nienajlepiej się czuję, chyba se zrobię herbaty :tak:

Meg jak ktos mie do pracy wysyła np.ciotka jakas to zawsze w mojej obronie stanie....teściowa.Mówi,że ja pracuje i to ciężej niż niejedna pracująca:rofl2:Tak, tak:tak:Ona 6 wychowaął i nie pracowała.Zawsze mi mówi,że mam się cieszyć,że moge być z bąblem.
Bodzia mądrą masz teściową:tak::tak:
mój męż też mi mówi że super że moge i chce być w domu bo odwalam kawał dobrej roboty zapewniając młodemu radosne i beztroskie dzieciństwo :zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-)
Bodzia Ty mnie tu nalesnikami na słodko nie zapychaj bo ja na to burito czekam:dry::-D:-D:rofl2:

Bodzia moj maz tez tak uwaza, docenia to ze gotuje sprzatam prasuje itd bo wie tez ze gdybysmy oboje pracowali tak jak kiedys to bylo by nam obojgu ciezko...no i wiemy ze Kubie potrzebna mama a nie niania :-)
Nawet moja siora jak mnie widzi to pyta.."kiedy do pracy idziesz?" i nawet zyczy mi tego w Wigilie!!! wrrrr

A to moje bejbi :
Wywalam jęzor

i robię dziubek:

No i Potworek już nie śpi :dry:. A ja nadal nienajlepiej się czuję, chyba se zrobię herbaty :tak:
Inna niezły fotograf z Ciebie:tak::tak: fajne momenty uchwycasz:-D:-D a na lepszy nastrój masz napój z procentami ;-);-)
GreenBeer0.gif

reklama
Moj M chciałbym zebym siedziala tylko w domu i była kura domwa, ale mnie takie zycie nie odpowiada, nie potrafie siedziec na tylku , musze cos robic bo innaczej bym zwarjowała.

Do góry