zdrowy to on nie do końca jest ma chore serduszko ale poza tym ok tylko drobnica taka ale widocznie taki jego uroka zdrowy? je ladnie? to niech se dr gada. Ja i moje rodzenswto bylismy szczupli i co..zyjemy, i mamy sie niezle ;-)
reklama
Anula a co z serduszkiem Stasia bo chyba nie mówiłas wczesniej albo ja jakos nie doczytałamzdrowy to on nie do końca jest ma chore serduszko ale poza tym ok tylko drobnica taka ale widocznie taki jego urok

Mówiłam ale mog e jeszcze raz
Ma ubytek międzykomorowy wielkości 7mm i zwężenie prawego ujścia tętnicy płucnej i w grudniu idziemy do szpitala na pewno na badania a może i na zabieg cerowania i poszerzenia

zabiegowo naprawialne ale niestety zabiegowo...ale mimo wady rozwija się dobrze tylko trochu później ale tak to wszystko jest oka to stanowi jakies zagrożenie dla jego życia czy jest w pełni odwracalne??
to dobrze, że wszystko jest w porzadkuzabiegowo naprawialne ale niestety zabiegowo...ale mimo wady rozwija się dobrze tylko trochu później ale tak to wszystko jest ok

nnie rozważamy bo takowy musi być i na pewno będzie wykonany do dwóch latek w grudniu się dowiemy kiedy.także na chwilę obecną jest faszerowany verospirnem i wszystko.a że będzie dobrze to wiem na pewno bo inaczej być nie może i jużto dobrze, że wszystko jest w porzadkuja zawsze powtarzam, ze maluchy powinny mieć dyspense na takie dolegliwości bo jakoś człowiekowi serce pęka jak sobie pomysli
Rozumiem, ze rozważacie zabieg?
:-):-) dokładnie jak mówisz Anulannie rozważamy bo takowy musi być i na pewno będzie wykonany do dwóch latek w grudniu się dowiemy kiedy.także na chwilę obecną jest faszerowany verospirnem i wszystko.a że będzie dobrze to wiem na pewno bo inaczej być nie może i już

reklama
Podziel się: