reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iiwka ja to w sumie Kubie dawałam pawie wszystko..obiadki jadl i je do tej pory takie jak my nie gotuję specjalnie dla niego ( no chyba ze mam grochówkę):tak:

reklama
Białko po 12 miesiącu z jajka.Tak mi lekarka kazała.Do tego czasu samo żółtko.Co drugi dzień pół chyba jak dobrze pamiętam..Ale jek mu nic nie było to ja nie wiem.....Mnie powiedziała,że nie bo silnie arelgizuje..

Czytałam właśnie na jedzeniu maluchów co dają inne mamy jeść i faktycznie jakoś tego dużo było. A jak jestem na lipcóweczkach2007 to tam mamy nie dają tyle,przynajmniej nie piszą:-D:-D:-D

reklama
Bodzia, nie płacz, ja niedługo będę z powrotem ;-)

Dzisiaj dzwonimy w sprawie auta, TRZYMAJCIE kciuki, ale mocniej niż ostatnio :-p. Mam nadzieję, że jeszcze aktualna oferta :blink:

No, teraz to juz naprawdę zmykam

Do góry