reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula o play and sleep mówisz? też mnie to zastanawia:dry::dry:ale my narazie normalne jedziemy. poczekam aż ktoś wypróbuje i się wypowie:-p:-p
Maam kawę - zimna ofkors:rofl2:
ofkors:dry::dry::dry:ale grunt że się znalazła;-)Muszę zadzwonić do kumpeli bo mieli ochotę kupić i zapytać bo na moje to one w czymś ustępują za takie pieniądze to są podejrzane

reklama
hej dziewczynki:) dawno mnie nie bylo bo internet cos mi zanika:)) ale na razie jest wiec pisze:)) z nowosci to: moja siostra jest w ciazy:))a nicolka moja juz sie sama z boczku na plecki z pleckow na boczek przekreca i zaczyna lapac zabawki:))

a taka jest wesola dzis spi a potem sie smieje:))

Załączniki

• Hiaca u nas 065.JPG
    Hiaca u nas 065.JPG
    43,9 KB · Wyświetleń: 30
A tu pierwsze chwile mojego syneczka

Załączniki

• maleństwo1.JPG
    maleństwo1.JPG
    148,4 KB · Wyświetleń: 30
  • maleństwo2.JPG
    maleństwo2.JPG
    119,8 KB · Wyświetleń: 30
  • maleństwo3.JPG
    maleństwo3.JPG
    117,1 KB · Wyświetleń: 25
Dobra...kto ma jaki otwieracz do tego piepsi? ;-) i skad wiesz ze oszukne? rentgen masz? ;-)

Kasia...jaka usmiechnieta dzidzia :-) A jaki Stasiek malutki i chudziutki .....ludzie jak to dawno Kuba byl taki maly, jak to leci!:tak::tak:

reklama
Do góry