reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wrócilim:tak:oskrzelka suche i czyściutkie więc skończyło się na eurespalu i witaminie c. ale szczepienie jutro nam przepada. acha i waży mój Szym 7400:szok::szok::-D
Heh, Madźka, całkiem sporo, ale jak ja sobie przypomnę że Oliwka na 4 miesiące ważyła 8 kg to mnie ciary przechodzą :-D

co do tych play and sleep pamkow to pieluch nie mielismy ale chusteczki do pupy z tej linii nawet do tego sie nie nadaja!:laugh2::szok:
Bossshhhheee, to była porażka, te chusteczki. One nadawały się do dwóch rzeczy - do zabawy dla Oliwki i do wyrzucenia :blink:

a w domu znów wojna....przyszedł rachunek za telefon i jazda bez trzymanki Boże to nie moja wina że jesyem straszną gadułą nie?
No pewnie, że nie Twoja wina...Przecież się nie będziesz kneblować, nie :sorry2:

A dzisiaj przyszła moja mp4, piękna, a Jacek już o nią zazdrosny.

A to dialog mojego małża ze mną:
małż: Moja ty mróweczko...
ja: mróweczko?? dlaczego mróweczko??
małż: no bo tak
ja: a jak ja jestem mróweczką to kim ty jesteś??
małż: ja?? Ja jestem mrówkojadem

nie...no pije i mnie leeeekkkoo zagazowalo ;-)

A patrzylam tez na sieci za noclegami na wakacje....no tak zeby sie zzorienotwac. Nad nasze morze pojedziemy ...ale nie wiem jeszcze kidy...

reklama
gdzie jesteście????????Meeeeg, Madżkaaaaaaaaaaaa,Sikoreczkaaaaaaaaaaa,Bodziaaaaa,Kasiaaaaaaaa,
Lachooonyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
już jestem! Musiałam dzidzię ululac. Śpią już wszystkie trzy dzidziusie :-p

A to dialog mojego małża ze mną:
małż: Moja ty mróweczko...
ja: mróweczko?? dlaczego mróweczko??
małż: no bo tak
ja: a jak ja jestem mróweczką to kim ty jesteś??
małż: ja?? Ja jestem mrówkojadem
hihihi! Taki romantyk z niego:rofl2: Ja tyż teraz będę nabywac mp4 ale jako prezent komunijny:tak:

nie...no pije i mnie leeeekkkoo zagazowalo ;-)

A patrzylam tez na sieci za noclegami na wakacje....no tak zeby sie zzorienotwac. Nad nasze morze pojedziemy ...ale nie wiem jeszcze kidy...
to daj znac kiedy i gdzie to się może strzaśniemy:laugh2: my też nad nasze morze wybywamy:tak:;-)

Do góry