kurce a gdzie inna ? bo to chyba ona tym walcem dysponuję...Fajnie że Amanda jest grzeczna a do tego towarzyska pannato Ty masz dzisiaj święto?zazdroszczę;-)a teścia to wiesz nie?pod walec;-);-)
![]()
reklama
Inna wracaj wczoraj nawet nie zajrzałaś i nie chodzi nam o waleć tylko za Tobą tęsknimy Lachonie
Tak inna, walec to tylko pretekst żebyś przyszła do nas

Martynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa styka ci tej naukiInna wracaj wczoraj nawet nie zajrzałaś i nie chodzi nam o waleć tylko za Tobą tęsknimy Lachonie

Anula parasol w dłoń a ciacho dawaj tu do nas zrobimy publiczną konsumpcję a ja jaśnie pan szwagier się zdecyduje to cukier w kostkach;-);-)mnie zaraz szlag trafi.Szfagier miał zadzwonć po 12 o której będą i ani nie zadzwonił ani ich nie ma a to już prawie piąta nienawidzę nie słownych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
BuhahahahAnula parasol w dłoń a ciacho dawaj tu do nas zrobimy publiczną konsumpcję a ja jaśnie pan szwagier się zdecyduje to cukier w kostkach;-);-)
Jak koniówi

Troche mniej boli...
Madzka przestań się zdręczac

Jakbys widziała co mój synul wyprawia

Anula tez nie znosze takich sytuacji

staram sięMadzka przestań się zdręczacJakbys widziała co mój synul wyprawia
![]()

:-) już mi naprawdę lepiej
reklama
E
Ewcia81
Gość
:-)no ja powrocilam z nad morzaa

zimno jeszcze od morza daje,,normlanie rekawiczki by tzeba bylo nosic,,a wieje,,ohohoh,,ale fajowo było,,jodu sie nawduchałam,najedlismy sie gofrów,,obiadek kawka i spacerek,,a potem do domeku...
,
i jezdemmm z wami...;-)

zimno jeszcze od morza daje,,normlanie rekawiczki by tzeba bylo nosic,,a wieje,,ohohoh,,ale fajowo było,,jodu sie nawduchałam,najedlismy sie gofrów,,obiadek kawka i spacerek,,a potem do domeku...
,i jezdemmm z wami...;-)
Podziel się: