reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nie wierzę :szok: Nikogo tu od rana nie było :szok:
Pogoda piękna, niedziela do tego to pewnie pogłębiacie relacje rodzinne :laugh2:
Mój małż odpoczywa przed meczem :sorry2:
Gołąbki się gotują, dla odmiany dzisiaj z kapuchy włoskiej ;-)

reklama
Kurczę, zapomniałam posta wysłać i ponad godzinę zalegał na kompie :rofl2:.

My też niedługo wychodzimy, póki co Oliwka smacznie śpi. A tak za godzinkę z hakiem idziemy się przejść. Taka piękna pogoda, cieplutko, że grzechem byłoby siedzieć w domku.

No ale mimo wszystko takich pustek to tu chyba dawno nie było :no:

:szok::szok::szok::szok::szok:
No nas Karollo obudził o 6 rano:dry:
No i wnęki okienen pogipsowane, poszlifowane i akryl położony..W tym ferwoerze przypaliłam ziemniaki..Teraz drugir się gotuja ja szybkciutko pod prysznic biegne a potem na spacerek.Paweł sam zaprononował:tak:
Dogadałyście się śląskie panienki???

GORACE :D

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

My pospacerkowani! Fajniusio było. Adrianek się wybiegał z nowym kolegą a Madzia pospała troszkę. Małpiszonek mały walczy mi ostatnio z dzienną drzemką i zasnęła dziś w wózku z ogromnym larmem:baffled: Po 40 minutach oczywiście już była obudzona:sorry2:Teraz trochę wymęczona jestem, ale jest nadzieja że młode szybko padną:tak:
19262713098.jpg

19272113098.jpg

to nasz dzisiejszy wypad do parku
19285913099.jpg

a to małe przedszkole. Moje maluchy i córcia siostry.
Inna moja mama robi pyszne gołąbki z kapusty włoskiej z pieczarkami i kaszą:-p Mus wziąśc od niej przepis:tak:
Bodziu wstępnie doszłyśmy że obu pasi ten 4 maja:-)ale jeszcze się dogadamy jak pogodę zapodają;-)
Cara fotki świetne, aż milusio na was popatrzec:-)

hej wam..
ja po weekendzie na wsi,,vbardzo grilkowym i super,,,ciepełko,cąłymi dniami an dworzu,,poprostu bombowo,,oby tak wiecej było,,poggoda fajowwaa,,typowo letnio wiosenna,,siuoerr

cara slicznie wyglądzie super foty
sikoreczka super zdjecia,,,fajna rodiznka z WAS

U mnie mały padł,ja tez padam,,ide juz myju i jeszcze cwiczenia sprawdzic musze i filmiki poogladam,,,,

buziakii

Hejka!
My w końcu w domku, Oliwka pada na buźkę, ale nie dziwię się - od 15 do teraz non stop biegała po świeżym powietrzu :tak:.
Ja też wymęczona nie wiem czym :baffled:
Do jutra laseczki :-)

Hejo !
Witam, od wczoraj mnie tu nie było, kuzynka z córcią przyjechała i zostali na noc więc same rozumiecie nie było kiedy do was zajrzeć. Ale bardzo miło spędziłyśmy czas, pysk mnie aż boli od gadania:-D:tak:;-).A dziś na obiadek zaserwowaliśmy sobie grila, mmmmm w tym roku pierwszy raz, ale pychotka.;-)

Ewcia widzę że nie tylko ja grilowałam:-):-D

Cara, Sikoreczka super foteczki, słodkie dzieciaczki.:tak::tak::wink:

Do jutra, ide na filmik, pa pa

Cześć dziewczyny.
No no wszystkiego mogłam się spodziewać, ale nie niecałych dwóch stronek.:-D:-D:rofl2:
Pogoda piękna, więc i My postanowiliśmy skorzystać i po obiedzie u mojej mamy postanowiliśmy zobaczyć co słychać w zoo.:-) Ale niestety zamknęli najkrótszą drogę dojazdową, bo podobno miejsc parkingowych nie było. Więc jak znaleźliśmy inny parking, doszliśmy do zoo, to już było późno i tak szybciorkiem obskoczyliśmy.:sorry2: Ale Macio zadowolony.:tak: Ja zmęczona straznie. Pierwszy raz od dłuższego czasu ubrałam buty na obcasie i teraz zdycham.:dry::sorry2:

Cara zdjęcia fajne. Ładnie wyglądacie.

Sikoreczka twoje fotki też super. Ślicznie wyglądałaś.:rofl2: Jak i cała rodzinka zresztą.:-p

Ewcia super, że weekendzik udany. A grill maży mi się,ale jak pogoda dopisze, to w długi weekend i my będziemy grillować.:tak::-)

reklama
No my tez padnięciii
Popołudniowy spacer skonczył się na piasku na podwórku obok.Karol zachwycony, zapiaskowany, padł prawie wkąpieli.
Cara cudne foteczki.
Sikoreczka no, no, no jakie nogi:tak:
Wpadłam powiedzic Dobranoc i zapowiedzieć,że jakby mnie trochu nie było to malujemy:rofl2:

Do góry