reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No nic, ja ide spac....
engel7.gif
maan20.gif

reklama
Ależ tu cichutko, puściutko...:blink:

czesc dziewczynki:)) nie mam na razie czasu poczytac ale sie chcialam pochwalic, ze moja corusia wlasnie sie bawi sama na macie i wlasnie zobaczylam, ze juz sie sama odwraca z boczku na plecki- umiala tylko na prawy a teraz juz na obydwa:))i przekreca sie o 360 stopni:))
Gratulujemy! :-) Śliczną masz tą kruszynkę.:tak:

Dobranoc Bodzinko. Kolorowych i baaaardzo przyjemnych snów.:-p:rofl2:

No, poczytałam Was, to może pójdę troche poprasować, bo za nie długo nie będę już miała gdzie trzymać rzeczy do prasowania.:rolleyes2:;-):-D

Dobry wieczór Lachony właśnie udało mi się dotrzeć do końca i zaraz pewne uciekam.
Wszystkie fotki,mamusie i dzieciaczki śłiczne
Iwona łatwego rozwiązania życzę
Madźa nie zamartwaj się będzie dobrze
Bodzia wklej kiedyśzdjęcie małeo kloszarda bo to prze3de mną i nie znaju takiego widoku
No mam nadzieję,że o niczym nie zapomniałam.
My jesteśmy na etapie szukania pracy dla m. bo tąma do 26 maja a miało być do końca czerwca i teraz na gwałt.Napisałam mu cv i list motywacyjny i powysyłałam mam nadzieję,że będzie odzew.trzymajcie kciki.
A randka z m. do bani a potem jeszcze bezczelnie zasnął a ja tak bardzo się starałam:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Dobry na wieczer:-p
Ludzie jaka jestem nabuzowana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chyba mnie trudne dni doganiają, bo wszystko mnie drażni:angry:
Małolaty już śpią. Madzia zasnęła dziś dosyc szybko, tylko 5 minut popłakała. Ciekawa jestem nocki, bo mleka znów nie wypiła:dry:

A ja dostaje szału z tym padłem co zwi się komputer no zaraz wywale g...za okno bo ileż można od 18 próbuję wgrać office i nie mogę bo dziadostwo nie chce ze mną współpracowac

reklama
jakbyś bez tego była mało zła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Faceci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Miałam iśc jutro do przyjaciółki na grila a będzie ***** a nie gril Stary chory a mały cały dzień ryczał także pewnie będzie jutro to nasze padło ściąga z taką prędkością że w Wordzie CV napisze może w poniedziałek no do :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry