reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Matki doświadczone czy mogę dziecku dać dorosłą zupkę wiosenną?[/quo ANULA833 moja Laura jest tylko 2tyg starsza od twojego Stasia ja juz dawno daje jej zupki te co my jemy tylko nie doprawiam za mocno tak samo kartofelki sosik miesko:tak::tak:mozesz powoli zaczac mu podawac:tak::tak::tak:

reklama
Anula jak jadl to oki,myslalm ze pierwszzy raz chcesz dac,jak nie alergiczne dziecko to oki,ja dmucham na zimne bo u mnie sami alerg,a kalafior uczula czasami,w sumie wszystko mozesz dac ,ja to panikara jestem i poltoraroku na osobnym gotpowaniu dla malego lecialam albo slokach,a i teraz bez kostek rosolowych gotuje i innych polepszaczy,bo to chemia straszna ,tylko mowie ja panikara jestem,ale jak zadnej alergii nie mial to mozesz wszystkie warzywa

Dzięki dobrze że zapytałam bo tak to bym mu pewnie jeszcze parę lat osobne obiadki robiła:tak:;-):-D
Ludi mój też alergik ale nie na to co na moim talerzu jest i nie na to co nie dla niego;-):-D:-D:-DNa mleczko ma alergie ale na przetwory już nie i kiepsko seler toleruje

Model marudy 2007 się mi się dziś włączył więc będę tak w do skoku :crazy:
Dzień doberek wszystkim!
Wyspaliśmy się dzis nawet:tak: Pogoda do niczego, wprawdzie nie pada ale wiatr mocny i wyłaziec mi się nie chce. Niestety muszę, bo już mi wczoraj mały wyrzuty robił że go na spacer nie wyprowadziłam:szok: Ja tyż smarkata jestem, a do tego nerwa mam bo @ nadal nie widac:dry: Chyba będę musiała test wypełnic:baffled:

Aluśka musi to superancko wyglądac jak się mała za siadanie zabiera:-)
Sikoreczka może się spóźnia bo przeziębienie Cię łapie a podobno jak jest osłabiony organizm to może @ się przesunąć ale dla spokoju sumienia zrób test:dry:
Mi się spóźnia 11 dzień ale może dlatego że właśnie przeziębiona byłam:dry:

Jak mi się uda to zrobię foteczkę Amandzi jak siedzi:tak:
Aluśka brawa dla Amandzi:tak::tak::happy:fajną pobudkę miałaś. ja tam lubię takie;-);-)

u nas dłuuuga noc bo dziecię bezspacerowe wczoraj zrobiło sobie występ od 2.00 do 4.00:baffled:i matka lulała przez dwie godziny i zastanawiała się nad rozerwaniem delikwenta:angry::angry:ale padł i dopiero się obudził:-)

Słonko wylało to dzisiaj musowo spacer coby Szymcio nadrobił wczorajsze zaległości:rolleyes2:ale fajnie było wreszcie wieczorem poklepać:tak::tak::tak::tak::-D
Madźka ja nie za bardzo lubię takie pobudki bo ona szybie bardzo boleśnie:dry::crazy:
Współczuję nocnego "występu":crazy: u nas też niestety zdążają się takie nocki:baffled:
U nas część podwórka zamiast trawy posiada ziemie,pył nie widomo co.Gąbka potem poszła w ruch.Ale jakbyscie widziały jaki on był szczęśliwy,że mógł się tak wybrudzić:-D:-D:-D:-D
U nas tez paskudnie no ale wyjść trzeba:tak:
widzisz Bodzia niby nic a tyle radości sprawiło:tak::-):-)

Dzięki dobrze że zapytałam bo tak to bym mu pewnie jeszcze parę lat osobne obiadki robiła:tak:;-):-D
Ludi mój też alergik ale nie na to co na moim talerzu jest i nie na to co nie dla niego;-):-D:-D:-DNa mleczko ma alergie ale na przetwory już nie i kiepsko seler toleruje
ANULA z selerem musisz uwazac wiele dzieci ma na niego uczulenie:tak::tak::tak:moja go toleruje :tak::tak:szykuj malemu STASIOWI pyszna zupke i napisz jak poszlo smacznego:tak::tak::tak:

Anula zaleznosc jest taka ,im starsza matka tym wiecej panikuje/u mnie sie sprawdza/miedzy moimi dziecmi jest14lat roznicy ,wiem jaka odwazna w e wszystkim bylam kiedys a jak jestem teraz marudna ,ale kazda mama intuicyjnie wie co dla dziecka najlepsze

Anula zaleznosc jest taka ,im starsza matka tym wiecej panikuje/u mnie sie sprawdza/miedzy moimi dziecmi jest14lat roznicy ,wiem jaka odwazna w e wszystkim bylam kiedys a jak jestem teraz marudna ,ale kazda mama intuicyjnie wie co dla dziecka najlepsze
witam LUDI zgadzam sie z toba intuicja matki jest najlepsza:tak::tak::tak:ale pytac zawsze warto bo czasami rady innych mam sie przydaja:tak::tak::tak:

reklama
PytałWAS BO gybym olegała tylko na pin mamy i babci ojto Staś byłby biedny:tak:;-):-D:-D:-D
witaj Kasiu
a ja zaraz biorę się za usypianie mojego księcia pogoda się psuje i całe szczęście nie będę miała wyrzutów sumienia:-D:tak:

Do góry