reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anula tu kolchoz jest ,ale znalzlam resztke syropu salbutamol ,dam mu zaraz ,i jak cos w nocy to mam swoj inhalator tez salbutamol
jakby sie co dzialo,jutro mam swoja wizyte u lekarza ,innego ,to wezme malego moze ten cos przypisze,mam nadzieje,tu w aptece niczego nie sprzedaja bez recepty ,glicerynowe syropy najwyzej,ziolowych nie maja zadnych ,tu jest jak w Rosji przed wojna ,niestety,mysle coraz intensywniej o powrocie ,maz mowi ze on i tak zostanie

reklama
a parówek to serio nie wolno bo mały lubi od czasu o czasu
Marta powiedz że ironizujesz a ja nie jestem wyrodna
Iroznizuje:rofl2::rofl2::rofl2:Mój Mały parówki wcina aż miło:tak:I do tak gdzieś od 9,10 miesiąca alebo i wcześniej:happy:

dokładnie tak samo jest u mnie:tak::tak:teściowa tylko wyskakuje z rewelacjami typu 'czy nie mozna szymciowi kupić bluzecze i bodziaków z boku zapinanych bo on się tak morduje przy ubieraniu przez głowę":crazy:dodam, że w życiu go nie ubierała:dry:
Niech mu kupi....
A słoiczki Młodemu tez dawałam i herbatki Hippa.....A jak mi tesciowa kazała Karolka jak skończył 3 miesiące w nocy wodą dopajać,żeby go nie karmić to pokiwałm głową i stwierdziłam,że ja lubie go karmić i już:rofl2:
W ogóle, ktoś zuważył,że mnie nie było???
Nowe mamusie zpraszam do siebie na NK

M. bawił się ze Stasiem ale ze mną ani słowa nie zamienił nie wie,że jak wróci z pracy już mnie nie będzie i nie wie kiedy wrócę może zatęskni.
Staś śpi wieczór mam rozpoczęty

Anula833olej fochy meza,a tak wlasciwie to o co ten konflikt sie zaczal bo nie moge znalesz ?????o co mu poszlo ??????????w skrocie chociaz napisz

reklama
Do góry