reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aluśka nic się nie martw będzie dobrze:tak::tak:A Amadzia zdolna córcia bo listopadowa:tak::tak:A i mój Lolo tez się mega szybko rozwijał i nic mu nie jest także się nie martw.Jak sama tak chce to przecież jej nie związesz?????Raczkował w wieku 6 miesięcy, 7 stał, jak miał 8 chodził przy meblach, 8,5 za rączka, 9 sam a 10 to prawie biegał:blink:Nic się nie martw, kładz ją często na brzuszku, nie sadzaj sama i wszystko będzie dobrze.:tak::tak:Całujemy a Lolo przesyła uściski:laugh2:

reklama
Ach i dla AMANDZI z okzaji pół roczku samych usmiechów i szczęścia z poznawania świata:-D:-D
butterfly2.gif

cartoon_butterfly.gif

Aluśka nic się nie martw będzie dobrze:tak::tak:A Amadzia zdolna córcia bo listopadowa:tak::tak:A i mój Lolo tez się mega szybko rozwijał i nic mu nie jest także się nie martw.Jak sama tak chce to przecież jej nie związesz?????Raczkował w wieku 6 miesięcy, 7 stał, jak miał 8 chodził przy meblach, 8,5 za rączka, 9 sam a 10 to prawie biegał:blink:Nic się nie martw, kładz ją często na brzuszku, nie sadzaj sama i wszystko będzie dobrze.:tak::tak:Całujemy a Lolo przesyła uściski:laugh2:
Dzięki Bodzia:tak: ogromny buziak dla Ciebie i Lola:tak:
calusfi6.gif

aluśka, nic się nie martw, jeśli będziesz przestrzegać zaleceń lekarza to musi być dobrze :tak:.
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA AMANDZI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 6 MIESIĘCY!

Mój małż wrócił z pracy i położył się spać :sorry2:. Czy to jest normalne żeby być ciągle zmęczonym ??:dry:
Oliwka też śpi.

A ja jestem głodna i mam smaka na pizzę z tuńczykiem i szpinakiem :tak: Chyba sobie ją wkrótce zamówię. I naleśnika z pieczarkami, szynką, pomidorem i kukurydzą. Do tego sosik czosnkowy i wyżerka jak tralala ;-)

Martynkaaaaaa czemu mi to robisz, no czemu....Ja siedze głodna, na hamburgera mam ochote alebo na burito ale tył ciężki...Na hama mam ochote od miesiaca i dotrzeć na niego nie moge:dry::dry:Albo lepiej na bigkebaba od Turka prawdziwego.....

Moje śpiące dziecko,sorki za jakośc:sorry2: ale robiłam fotki kamerą a nie aparatem,bo jak trzeba to baterie nienaładowane a w kamerce zawsze.:tak: Zobacz załącznik 78982 Zobacz załącznik 78983
Słodki śpioch:tak::tak::-D:-D
aluśka, nic się nie martw, jeśli będziesz przestrzegać zaleceń lekarza to musi być dobrze :tak:.
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA AMANDZI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 6 MIESIĘCY!

Mój małż wrócił z pracy i położył się spać :sorry2:. Czy to jest normalne żeby być ciągle zmęczonym ??:dry:
Oliwka też śpi.

A ja jestem głodna i mam smaka na pizzę z tuńczykiem i szpinakiem :tak: Chyba sobie ją wkrótce zamówię. I naleśnika z pieczarkami, szynką, pomidorem i kukurydzą. Do tego sosik czosnkowy i wyżerka jak tralala ;-)
Martyna dziękujemy za życzenia:tak::tak::-):-):-)

Oj ja też zgłodniałam jak przeczytałam co masz zamiar zamówić do jedzenia:szok:;-):-) brzmi bardzo apetycznie aż ślinka cieknie:laugh2::laugh2::tak:
Aluśka for you
pogoda_46.gif
dziękuję :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry