reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziecko poadł w wózku i lula...
Pogoda nie określona ale ciepło:tak:
Ja jestem inna.Jak Paweł przyniósł wynik testu i okazało się,że Karolek zamieszkał u mnie w brzusiu,to obdzwoniliśmy całą rodzine:sorry2::sorry2:.Byliśmy tak szczęśliwi,że chcieliśmy cały świat zawiadomić o tym naszym szczęściu.:blink::blink:
A jakbym nie chciała mówić o wyniku testu to bym nikomu nie powiedziała,że go robie,żeby się uchronić przed pytaniami.
Bodzinka chyba masz tak jak ja ,jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to chcialam krzyczec ze szczescie,niestety przez cala ciaze prawie lezalam, ale warto bylo warto

reklama
Powinnam się tego spodziewać:dry::dry:Taka duchota to musiało się skończyc pogorszeniem pogodym dobrze,że wyszliśmy przynajmniej na godzinke...

Ludi jak jesteś to pokombinujemy z suwaczkami:tak:
Możesz je zrobić na tej stroni Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www albo kliknąć na któryś z naszych suwaczków to otworzy Ci sie stronka z suwaczkami.Jak suwaczek juz stworzysz, to kopijujesz kod BBC, na forum.Idziesz sobie w ustawienia, u góry strony po lewej.Wchdzisz w edytuj podpis, też po lewej stronie i wklejasz kod.I powinnaś miec suwaczek.
zaraz sprobuje

Bodzia,dorwałaś jeszcze te gatki czy sprzedali?:dry:
DORWAŁAM!!!! A dziś było taniej i wczora za nie zapłaciłabym 4,90..A dziś zanalazłam jeszcze jedne, takie zajefajne i za oba dałam 6,90:-DNo i nie trza Lolowi spodni aż do jesieni:rofl2:A po wypłacie...Pójde sobie parw bluzek zakupic co by ludzie juz całkiem myśleli,że ja słonica i dwa lata we ciązy biegam:rofl2:

DORWAŁAM!!!! A dziś było taniej i wczora za nie zapłaciłabym 4,90..A dziś zanalazłam jeszcze jedne, takie zajefajne i za oba dałam 6,90:-DNo i nie trza Lolowi spodni aż do jesieni:rofl2:A po wypłacie...Pójde sobie parw bluzek zakupic co by ludzie juz całkiem myśleli,że ja słonica i dwa lata we ciązy biegam:rofl2:
Bodzius cos zrobilam ale nie wiem czy mi wyszedl:angry::angry::angry::angry:

reklama
Do góry