reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja Smykusie nawiedziłam i mogę iśc spac:tak: Aha: Bodzia co u was taka cisza na Smykach:baffled:
Iwonka wrzuciła fotkę malutkiej na Majóweczkach:-)
Słodkich snów mamusie;-):-D

reklama
Meg dzięki za opinię i dobrą radę:tak: Jutro napisze na co się zdecydowałam:tak:;-)
Nie ma sprawy Aluśka... staram się być obiektywna :-)

Zliczyłam i wystawiłam na allegro zmieniarkę do samochodu,któraś zainteresowana:confused:?

Ni ma:no::-(,a resztę na GG jutro Ci zapodam;-):tak:.
Marta - niektóre mogą nie wiedzieć o co chodzi jak tak piszemy z Martą ->zapisała sie do Faberlica i robi byznes na sąsiadkach, kumpelach i kumpelach kumpel itd Ja nie mam na niej żadnego byznesu ...cieszę się tylko że tak jej dobrze idzie i coś dorobi :-)
Kurcze coś się Ci kurierzy opierd.....

Czyli co...pierwsza jestem? ;-)
To Dzień Dobry :-)

Dzień Doberek
Witam się z potwornym katarem, bólem łebka i początkiem przeziebienia fujjjjj.Juz w nocy dziwnie się czułąm teraz już wiem czemu.Do tego jedziemy dziś do teściowej.Pozytyw taki,że nie robie obiadu:-DMus tylko pozmywać i podłogi ogarnąc i koniec na dziś:tak:

Bodziaczku,zdruuuuuuufka dużo.:tak:
Mnie dziś czeka pracowity dzionek,bo strajk w przedszkolu i pilnuje kolegę Olka,ale dopiero od 10-ej,wiec potem młodzieży na kompiku.
Jul właśnie fifraka wywinął:-(.

hey

przeczytałam pobieżnie ale średnio pamietam co, komu i jak... :baffled::baffled::baffled:

eh, dziewczynki, ja sie tak zrelaksowałam w tym zakopanym, ze normalnie zrobiłabym wszystko by tylko nie wracac do bydzi.... no i Pan Tata sie przełamał... zaczał zajmowac sie synem i podziwiac jego rozwój... był pod wielkim wrazeniem i nie mógł odlepic sie od mikiego, czym mały był zachwycony /chyba nie musze pisac ze ja równiez/.... podróz miki zniósł fantastycznie... 600 km mamy do zakopca; w pierwsza strone jechalismy 10 h, w druga 11,5 h bo łódź dała nam popalic:wściekła/y::wściekła/y: stracilismy w niej 2 godziny... ogólnie zaliczylismy dolinki i gubałówke ... byłam wniebowzieta.... mały zaczał stawac przy ścianie lub przy czymkolwiek i boje sie ze łeb sobie rozwali jak sie walnie do tyłu, no i kończy nam sie przeżynac górna jedynka....a w raczkowaniu juz nie nadążam go łapac... boje sie ze teraz w domu nie spuszcze z niego oka ...

bodzia zdrówka!!!

spadam, bo mam góre prania, prasowania i papierów,.... bede później, buziaki!!!

reklama
Cześć Dziewczyny
My mamy kolejną nieprzespaną noc laszel powoli ustępuje,ale popłakiał w nocy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
U lekarza dowiedziałam się że to tylko infekcja dostał bactrin syrop prawoślazowy i kropelki na kaszel no i już widać poprawę:tak::tak:My dzisaj czekamy na m. i mus na zakupy bo w lodówce światło:szok::szok:
Miłego dnia

Do góry