reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My z Julem zaliczyli Zamośc i paczkę odebrali.bo by przywieźli jutro w godzinach rannych,bo im samochód się zepsuł:baffled:.Odebrałam o 13:50 a dopiero przyszło mi potwierdzenie SMS-em:baffled::szok:.
Dawac naczynia bo nmi do całego wsadu brakuje a na pusto nie będę załączac;-):tak::-D.
Fatum jakieś czy jak:confused::confused:kurier zapił, uszkodzenia mechanicznew, samochód popsuty:baffled:boshe;-);-)
pozmywałam sam ale jutro chętnie podrzucę troszku gara:-DSzym śpi, męż grezebie przy kompie a ja wpadłam zajrzeć czy lachonimy. no i co:confused:

dobra ja stawiam;-)
p249510-Paradise_Island-Tropical_Drinks_served_at_Columbus_Tavern.jpg

Dobranoc Bodzia:-)

Madziu pyszneeeee drineczki:tak::tak: Ja jeszcze chwilka i Beboki idę zasypiac. A potem mam szampanik.....................................................;-)

Jul już pięciozębny,wzbogacił się o prawą górną 2.
Spytałam się gościa w magazynie jak mi paczkę wydawał,jak to jest możliwe,że paczka(ta pierwsza) została mechanicznie uszkodzona podczas transportu:tak:,to powiedział,że to samochód im się zepsuł:baffled:.To ja jemu,że nie chodzi mi o wczoraj tylko o tamten tydzień i gościa zamurowało:sorry2::shocked2:.

Dobrej nocki!
Młode już śpią:tak: Adrian zasypia w ciągu dwóch kołysanek, a Madzia potrzebuje pięciu;-) A ja najbardziej wzruszam się przy kołysance: "Królu mój":blink:
Więc słodkich i kolorowych:-)

reklama
Do góry