reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja również witam:-):-)
Pogoda się psuje i wiaterek wzmaga, a szkoda bo myślałam,że znowu się wyprażę na słoneczku. Wiecie co, moja Maja robi się taka nieznośna,że ostatnio sobie z nią nie radzę:-:)-:)-(

Witam !

Amanda ładnie zasnęła w łóżeczku a po godz.2.30 budziła sie co 15 minut :szok::no: po 5.00 miałam już jej dosyć i małżonek również więc wzięliśmy ją do siebie do łóżka i grzecznie przespała do 9.00:szok: mała spryciula dopięła swego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Jul już pięciozębny,wzbogacił się o prawą górną 2.
:shocked2:.
Gratulację dla Julianka za kolejnego ząbeczka :-):tak::-):tak::-)

idziemy na śniadanko:tak:

Witam

U nas słoneczko za oknem :tak:
Dzisiaj troszkę się pouczę, chociaż tej suchej teorii, z której nic się nie da własnymi słowami napisać, resztę jakoś pościemniam ;-)

My już po sniadanku, ja umyta, muszę tylko Oliwkę ubrać i smigamy do mojej mamy. Później może spacerek zaliczymy jakiś i do nauki :baffled:. Nie martwiłabym się tym jednym kolosem, gdyby poprawka była w normalnym terminie, ale kolos w sobotę, a poprawka następnego dnia w niedzielę :szok:

Ech, oby do końca czerwca, wtedy odetchnę pełną piersią.

A za 9 dni idziemy na weselicho Jacka siostry :tak:. I nie wiem dlaczego, ale mam mieszane uczucia, czasem łapię się na myśli, że idę tam bo wypada :baffled:

Dobra, zmykam. Ło matko, to już 9:50 :szok:

Cześć Kobiety powoli wracam.M zaczął pracę w normalnych godzinach najpóźniej o 18 będzie w domku:-):-):-):-) a nie było mnie bo pogoda śliczna i mąż w domciu to nie było czasu.Teraz mam nadzieję pojawiać się częściej;-)chociaż z wieczornym lachonieniem gorzej;-)
Wczoraj zrobiłam sobie salo upiększający w domku.Nową fryzurkę zrobiłam przedwczoraj a wczoraj walnęłam farbę,regulację brwi i hennę.Jestem teraz czarnulką.jak będzie fotka to Wam wkleję.Bardzomi się podoba:tak::-D

Witajcie Lachonki;-)
U nas też pogoda troszku się zmieniła. Słoneczko tak nie praży i Madźka wiater podesłała:tak::-D No ale po tych upałach miło chwilkę dychnąc:-) Przyszłam na chwilkę z wami kawkę wypic i mykam do PPD. Moja córcia się już kazala położyc spac:szok:

Boshe jaki pomór od rana:szok::szok: my śmigamy na zakupy na zielony rynek ale najpierw wpadłam się przywitać:tak::-):-)
z rana sobie do laboratorium na badanie bilirubiny skoczyłam, po drodze świeże pieczywko kupiłam i zjedliśmy z mężem pyszne sniadanko:tak::tak:takie pożegnalne - papa pieczywo i kawusia a od jutra na dietkę przechodzę bo5 klio to mało i dużo do starcenia zarazem a już mocno mi przeszkadza w dobrym samopoczuciu.

Martyna przyjemnej nauki i nie przemęczaj się kofana w myśl zasady 3*Z;-);-)
Anula koniecznie fotke zapodaj po tej metamorfozie cobyśmy na bieżąco były:tak::-):-)

Dobra jeszcze butlę małemu podetknę i uciekamy. Miłego dnia:happy2:

reklama
Do góry