reklama
my pożyczamy taki na chrzcinyMy już myślimy o zbliżającym się roczku Julianka i na spółkę z teściem kupujemy na banioszkę namiot.
Takie na allegro znalazłam PAWILON OGRODOWY 3 x 9 M + BOCZNE ŚCIANY (377079186) - Aukcje internetowe Allegro
PAWILON OGRODOWY 3 x 6 M + BOCZNE ŚCIANY (375811657) - Aukcje internetowe Allegro
pawilon namiot hala 3x6 NOWY faktura (372746725) - Aukcje internetowe Allegro
W JYSK-u taki 5x8m to 900zł.

Szym śpi.hemoglobina do 10,1 skoczyła

sikoreczka79
Fanka BB :)
Frócilim
Z Madzią już dziś nie mogę
Na placu zabaw się wściekła i rzuciła na trawę z ogromnym wrzaskiem
Wyła chyba z 10 minut
Całe szczęście że nie miałam komentatorów, bo chyba bym nie wyrobiła. Ja nie wiem co z nią się dziś dzieje. Wścieka się, złości, Adrian to nawet stanąc koło niej nie może bo na niego wrzeszczy
ło ludzie ktoś mi podmienił córkę

A Adrianek właśnie rysuje tatę
Hmmmm narysował kilka maziajów i opowiada że to jest tata który strzela do wszystkich potworów
Aha SPRZEDAM CHŁOPA!!!!!! TANIOOOOOOOO

Z Madzią już dziś nie mogę

A Adrianek właśnie rysuje tatę

Aha SPRZEDAM CHŁOPA!!!!!! TANIOOOOOOOO

sikoreczka79
Ech moze ma na pogode, albo zębole jej lezą bo palce aż do gardła wtyka
A męża sprzedam bo mnie trafia
od ponad miesiąca się prosze o remont kuchni i właśnie się wziął za projektowanie
No i ma problem, bo zażyczyłam rogowe szafki ze zlewem w rogu
No nie realne

Ahaś właśnie się dowiedziałam że mój syn jak będzie duży to zakupi sobie.... perkusję

Ahaś właśnie się dowiedziałam że mój syn jak będzie duży to zakupi sobie.... perkusję

Ty no co on za farmazony Ci wstawia ten Twój ślubnyEch moze ma na pogode, albo zębole jej lezą bo palce aż do gardła wtykaA męża sprzedam bo mnie trafia
od ponad miesiąca się prosze o remont kuchni i właśnie się wziął za projektowanie
No i ma problem, bo zażyczyłam rogowe szafki ze zlewem w rogu
No nie realne
Ahaś właśnie się dowiedziałam że mój syn jak będzie duży to zakupi sobie.... perkusję![]()

No to Sikoreczka rockowa mamuśka będziesz

sikoreczka79
Opowiada, opowiada. Przecież on z fachu to tylko budowlaniec jest
Nie chce mu sie za dużo robic i tyle
No a miejsce na nową zmywareczkę już zarezerwowane
;-)
Tak więc ja w pociąg i na dwa tygodnie do cioci a on rękawy zakasac i kuchnie robic

sikoreczka79
Idę bo mnie wyrzuca:-
-
-
wściekła/y:
reklama
Sikoreczka ja coś wiem o takich szewcach co bez butów chodzą bo mój ojczulek właśnie stolarką się zajmuję i meble pod wymiar robi
i w domu zawsze po najmniejszej linii oporu wszystko

ale internet tam dają

Tak więc ja w pociąg i na dwa tygodnie do cioci a on rękawy zakasac i kuchnie robic![]()

Podziel się: