reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aluśka no to super wieści:-D a ci niektórzy pseudolekarze to:wściekła/y::angry: Buziaczki dla Amandzi;-)
Paweł sto lat sto lat!!!!! Wszystkiego najlepsiejszego, pociechy z Lolka, grzecznej żonki, no i córeczki:tak:;-):-p:laugh2:
SflowBasket7.gif
Juleczku idziesz jak burza GRATULASKI:-)
10.gif

Asiulinko a może faktycznie to jakiś nowy wirus
8.gif
Łoj trzeba się zaszczepic:tak::-D
Dobra ja się wyłączam! Odpocząc czas, bo mi mężo na jutro robotę wymyślił:nerd: No tak remontu chciałam to mam:baffled::huh::evil:

Dzien Doberek z wysprztanego domku:-p:-p:-p:-p
W imieniu mojego Potwora wiekszego dziekuje za zyczonka, przekaze:rofl2::rofl2::rofl2:
Julowi grati zeboli.
Amandzie buziole i super, ze jest Oki:tak::tak::tak:
Asiulinka Lol na tym ostnim to mysli...Isc czy nie isc?;-);-)A na pierwszym zdjatku czmubys go nie poznala???:confused:

CARA
Takie to szczere, proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy,
Tego Tobie... Bodzia i Lolo zyczy
:-D:-D:-D

kwiat_brokat_6.gif

Dzień dobry.:-)
U nas pogoda jakaś taka nijaka.:baffled: Ale i tak pójdziemy się przejść i pozakupkować.:tak: Musimy sie tylko ubrać i Grześ musi zjeść kaszkę.:-) Ale już zbieram zamówienia.;-)

Bodzia nie wiem, czemu bym nie poznała.:confused: Taki jakiś jakby inny wyszedł. Ale śliczny.:tak:;-)

CARA

Takie to szczere, proste życzenia
składam w dniu Twego urodzenia:
Wiele uśmiechów, a mało żałości,
Długich lat życia w szczęśliwości,
Dobrego zdrowia i pomyślności,
Jak najmniej smutków, dużo radości,
Dużo przygód, morza wrażeń,
Moc słodyczy, nic goryczy,
Tego Tobie... Bodzia i Lolo zyczy:-D:-D:-D

kwiat_brokat_6.gif
Przyłączamy się do życzonek urodzinowych.

A jest u Ciebie Chłodnik z Krasnegostawu,on jest gotowy ;-) w butelce 0,5 litra,cena 2,40zł:tak:.
a nawet nie wiem ci ja:no:machnęłam litewski, szybko się robi i jest pychota tylko jak nic się nie chce to z zaparzeniem herbaty ciężko:tak::laugh2::laugh2:
Marta a długo już bierzecie zestaw małego anemika:confused::confused:

Poprawka,Jul 6-cio zębny,mamy lewą górną 2:tak:.
no proszę
36_1_55.gif

Jeszcze tylko
840_1.jpg
na moje 2900 :-D
no no no Sikoreczka się rozpisałaś:tak:minęło jak z bicza strzelił:laugh2:;-);-)zdrówko kofana
13_4_10.gif

Bodzia dla małżona życzonka zdrowia szczęścia i radości;-):blink:co by więcej czasu dla żonki miał, róże jej pod nogi słał i nigdy nie zapominał o kwiatach bez okazji;-):-D
Asiulinka no własnie o deskę do prasowania mi chodziło:tak:a Ty o jakiej pomyslałaś:confused::confused::-D

dołączamy się życzeń urodzinowych dla Cary.

Poranek upalny i słoneczny.nocka piknie nam minęła bo z jedna tylko pobudką na jedzonko. dzisiaj pierwszy dzień diety. proszę trzymać kciuki bo może być ciężko:baffled: idę szczypiorek do twarożku wsiekać;-)

reklama
Asiulinka wiem juz!!! To te uszy:-p:-pW tej cazapce jeszcze bardziej mu odstaja:rofl2::rofl2::rofl2:
Moje dziecko od 6 rano biega, na komputer pokazuja i "Dzidzi" wola.Chodzi mu o bajke Tarzan.Na poczatku Tarzan jest maly to Karol jak zauroczony patrzy:-DNiedawo mu wlaczyla.Teraz czekam az obejrzy i biegusiamy na targ.Glowa mnie zaczyna bolec okrutnie:baffled::baffled::baffled:U nas sloneczko jest ale zimno.Teraz Lolo wycira siku co zrobil.Uwaza pewni,ze mama zle powycieraLa:-D:-D:-D

Do góry