reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No nic Bodziczku dam ci big kiss i mykam do łózia. Och jaka ja juz śpiąca:baffled:

Nie mam czasu doczytać wszystkiego. Widzę, że impresssska mnie ominęła. MADZIU - dzięki za zaproszenie, ale ja już spałam, a komp jak zwykle włączony. I pamiętajcie - jeśli mam na gg status zaraz wracam tzn. że mnie w ogóle przed kompem nie ma :tak: Bo zdarza się, że nocami też zostawiam włączonego.

Kolos z angielskiego zdany na 5

Ale z dzisiejszych dwóch na bank będą poprawki. Niestety, jak się nic nie umie to się nic nie wymyśli :baffled:

Do jutra albo do kiedyś tam
Pa

No to ja zapodaje sniadanko jako pierwsza imprezowiczka
2279_org.jpg

2281_org.jpg

JO-45001869.JPG

120_b_sok_pomara.jpg

Do wyboru do koloru.Kawa, herbata, czekolada, sok pomaranczowy.Jedzcie, czestujcie sie rankiem:rofl2::rofl2:

Witam
Wczoraj już nie zaglądałam bo mnie głowa bolała, dzisiaj od rana na szczęście spokój i oby nigdy więcej mi to nie wróciło:-):-):-)
Zaraz jedziemy na weekend do mojej mamy tak więc do usłyszenia po weekendzie:-D:-D:-D

Cześc Lasncje:tak:
Jak mnie z rana głowizna boli:baffled: kacyk cy cuś:unsure: A tak serio to Madzia w nocy wyła:dry: Pojęcia nie mam o co:no: Uspokoic jej nie mogłam:sad:
Bodzia wspaniałe śniadanko:tak: A coś na główkę masz:confused:
Anaconda super że już sie lepiej czujesz:tak::blink:

ooooo rety,:szok: nie pamietam kiedy ostatnio musialam tyle nadrabiac. Alescie laski porzadzily, no, no....Az sie rumienilam niekiedy czytajac...;-)tudziez ogladajac. U nas dzis PPD. Narazie gary strasza ze zlewu, i steeeeeeerty ciuchow do skladania, ale ja cos tak czuje ze dzis wlasnie jest ten dzien i dam rade... chiba:-p

reklama
Do góry