reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobry
Wczoraj bylismy na pizzy i lodach, potem byla u nas moja Mamulka i bylo super:tak::tak:
Witaj Aniu, dawno Cie nie bylo:-D:-D:-D:-DJak dzieciaczki???
Strasznie duzo by trzeba bylo tlumaczyc...Mysle,ze najlepiej zrobilaby to Marta, bo to ona zalozyla grupe.A ociotowanie to to samo co zauroczenie kogos.
Fajnie że rocznica udana :tak:
dzieciaczki git, rosną jak na drożdżach, Majka od września idzie do przedszkola

jakoś pierwsze słyszę że te dwa słowa oznaczają to samo ale może ja mam inne słowniki w domu ;-)

reklama

tak sobie przeglądałam "otwarty" i zaintrygowały mnie Wasze podpisy pod avatarkami :baffled:, skąd wzięłyście pomysł na taką - sorry za szczerość ale - głupią nazwę dla swojej grupy? Bo ona ni jak nie wiąże się z zabobonami :baffled:

Fa
jakoś pierwsze słyszę że te dwa słowa oznaczają to samo ale może ja mam inne słowniki w domu ;-)
Już Koffana wyjaśniam,na wątku Młodziutkie mamuśki,taka jedna zaczęła pisac o ociotowaniu(teraz ten wątek zamknęły sobie:-p),bo to co tam pisały to jeden wielki śmiech:-D,niedoświadczone:no:,niedouczone:no: i jak człowiek z polskiego na ludzikie zaczął im wyjaśniac,to poleciały wyzwiska:szok:,że my STARE i pchamy się do nich.A kij im w oko:angry::tak:.I dlatego z Madźką,matką chrzestną grupy pozwoliłyśmy sobie na taką nazwę.:tak:
Mam nadzieję,że zrozumiałaś to o czym piszę.

Mój na pępkowym u kumpla z pracy:tak:,wziął szczęśliwy tatuś o 5:19 z wieściami zadzwonił:wściekła/y: i obudził mnie:angry::angry:.Sama z Julem w domciu,bo Olek z Olafem się bawią a stare balują,babcia ich pilnuje.Jul wstanie to pojadę po małego.
Ja po zakupach w Tesco,ku radości Olka dorwałam Danonki 12 kubeczków za 4,30:szok::tak:,masło śmietankowe po 1,80:szok: i jeszcze parę drobniejszych rzeczy.
Jutro śmigam na Lublin,bo mus kilka spraw na uniwerku załatwic.Jutro też zwracamy do kablówki modem więc będę od Was Lachony Koffane odcięta:-(,jednak nie na długo,bo z doskou od kumpeli klikac będę:tak:;-)(3 lipca sobie internet zakłada:tak:).
Póki Jul śpi to 2 kuraki poprocjuję.

Bodziu, spóźnione ale szczere życzonka - miłości, czułości, radości i 100 lat razem z okazji 5 rocznicy :-)

Zapodawaj;-):tak:,bo to moje ostatnie chwile w Waszym Lachońskim gronie:-(.
To Julek dostanie od nas i od chrzestnej na urodzinki:tak:My Baby ORGANY + stołeczek i mikrofon TANIA WYSYL (386680934) - Aukcje internetowe Allegro
Marta, fajny prezent :tak: Może odkryjesz w Julu niezwykły talent i będzie niczym Chopin ;-)

My dziś poczyniliśmy prawie ostatnie zakupy wyjazdowe - lodówkę turystyczną, aparat cyfrowy (taki kieszonkowy, bo nie zawsze chce się łazić z wielkim aparatem ;-), a akurat w Media aparaty są bez VATu więc skorzystaliśmy z okazji), kilka ciuchów, przypomniałam sobie o tych koszulkach w Realu co to o nich Bodzia pisała, ale tak już wszystko było poprzebierane, że szkoda gadać :-( ale mimo wszystko 4 koszulki dla Olinki wygrzebałam z tych resztek ( i wcale się nie przejmuję, że 2 są chłopięce:-D). No i w Makro chcieliśmy kupić nawigację satelitarną, już wybraliśmy, zawołaliśmy kolesia, a on do nas, że odradza, bo od wtorku będzie niższa cena. Więc Jacek z nim zagadał i kolo odłożył tą nawigację na bok i zapisał kto odbierze. Ja byłam sceptycznie nastawiona, bo zazwyczaj to jest obniżka o 20 zł, ale w domu sprawdziliśmy gazetkę i się okazało, że cena będzie niższa o 330 zł :szok:

Wyjeżdżamy jednak w środę po południu, także do środy jestem z Wami :-)

Dobrej nocki tymczasem
Pa

reklama
inna,mojej psiapsiółki synek ma takie i jak odwiedzamy ich to Jul mało co z siebie nie wyjdzie:tak:.Przełącza guziczki,daje równo po klawiaturze i to na stojąco:tak::-D.
W końcu lepsze to niż rowerek z tym całym kuromysłem:angry::angry::angry::crazy:.
Jutro śmigam z moimi małymi do Lublina,busem będziemy się tłukli,choc wygodniej by było pociągiem :tak: i dzieciaki frajdę by miały ale ceny to chyba PKP z kosmosu wzięło:szok::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.To co bym zapłaciła w jedną stronę pociągiem to mam busa w tą i z powrotem:tak::happy:.

Do góry