reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć Dziewczyny.Znów ja zaczynam dzień:tak::tak::tak:
Dzisiaj PPP drobne PPD m. wraca dzisiaj wcześniej do domku i jedziemy wybrać farbę do kuchni i do pokoju:-):-):-):-):-)
Nie wiem co mam odpisać bo nie pamiętam co u Was.Moja głowa zwyczajnie pęka Staś dał mi czadu znowu w nocy,spałam chyba jakieś dwie godziny:-:)-:)-:)-(Padam

reklama
hej babeczki
ma dzis być ładna pogoda ale jakos nie zapowiada się na to:p
anula833 wspólczuje nie przespanej nocy
u mnie dziś wręcz odwrotnie padł po 21 i do 7 rano spałłłłłłłłłł
teraz sie kręcą bez celu po domu
ja PPD odpusciłam bo za dużo kartonów i niema to sensu zmywam tylko naczynia i ogarniam zabawki oraz ciuszki oraz łazienki sprzatam tego sie nie da odpuścic :p

musze przebrać naprawde niepotrzebne zbędne rzeczy i je zostawię oddam lub wywale
kurde mam 2 wózki jeden spacerowy ale taki ciut lepszy bo i rozkładane do spania sztywne z podusiami takimi jakby zagłówki jak w aucie hehhehe
no jest zal go zostawić junior jeszcze w nim pojezdzi
ale duzyy sprzedać sie nie udało musze jeszcze popytać bo zal oddac dobry firmowy wózek wrrrrrrr a miejsca brak by tachać wsioo pól polski

jeny w sobote koło 11 góra 12będzie już mój mężuś jupiiiiii
poobijamy sie w weekend i pewnie od poniedziałku zaczniemy jechać z pakowaniem resztek i segregacją ciuszków co potrzebne co nie

no ii od poniedziałku neta zabierają :((((((((((((

Agatulka spróbuj na allegro wystawić może się uda;-):tak::tak::tak::tak:Współczuję pracy i pakownia.Ja też taką segregację ostatnio robiłam bo mieszkamy w mieszkaniu cioci m. i również jej rzeczy są w szafach i mało miejsca.Cztery wory iuchów wystawiłam koło śmietników po pół godzinie już ich nie było;-):tak::-D:-D:-D:-DTylko skąd one się wzięły skoro nie mam w czym chodzić:confused::confused::confused:

Dzisiaj PPP drobne PPD m. wraca dzisiaj wcześniej do domku i jedziemy wybrać farbę do kuchni i do pokoju:-):-):-):-):-)
Nie wiem co mam odpisać bo nie pamiętam co u Was.Moja głowa zwyczajnie pęka Staś dał mi czadu znowu w nocy,spałam chyba jakieś dwie godziny:-:)-:)-:)-(Padam
Ja byłam pierwsza ale tylko o ułamek sekundy.Sorki że pytam ale jakoś jestem nie wtajemniczona co oznaczają skróty PPP i PPD,może powinnam wiedzieć.

anula833 był na allegro i dupa zero zgłoszeń ale sąsiada syn będzie tata za chyba 3 miesiace muszę sie spytać czy mają wózek
miałam go podaraować bratu ale jego przyszła zona to nieraz taka chrabinka i jje brat powiedział ja mam byc tatą chrzestnym malucha i kupię nowy wózek hmm dziwnie mi się jakoś zrobiło bo mój wózek prawie nowy niezniszczony ale hukk
potem mówie dam szwagrowi ale w tym czasie siostra szwagierki im dała wózek wiec zostałam z dózym wozem wrrrrrrrrrrr
e laski my PPD robimy codziennie przecież hehehheheh

Anulka współczuję krótkiej nocki:tak:ale widzę, że wizja malowania całkiem niezłego kopa Ci daje więc chyba jakoś uda się zmęczyć dzień do końca;-) a co tam nasz Stanisław wymyslił:confused:zębolki go męczą:confused::confused:u nasz troche wytchnienia ale od 2 miesięcy wyjec na okrągło i ślinienie do pasa a zębów nie widać:no::no:
Ja byłam pierwsza ale tylko o ułamek sekundy.Sorki że pytam ale jakoś jestem nie wtajemniczona co oznaczają skróty PPP i PPD,może powinnam wiedzieć.
PPP - Profesjonalna Praczko-Prasowaczka PPD- Perfekcyjna Pni Domu:-D:-D;-)

Agatulka współczuje decyzji typu co zostawić a co zabrać - ja to taki sentymentalny chomik jestem i ciężko mi się z przedmiotami rozstawać. no ale przecież przeprowadzka na drugi koniec Polski to nie spacerek i trzeba sie nagłówkować, żeby z sensem to zrobic:tak:;-)

Szymek mnie zerwał o 6 na śniadanie ale całe szczęście dał się jeszcze zaśpić do 9:tak:Upał powrócił i od rana siedzę ugotowana taka od środka:zawstydzona/y:nie lubię tego uczucia:no:a na dodatek czuję, że migrenka się zbliża:dry::dry:
Wiecie co, po odstawieniu cerazetek dostałam @ ale to było pod koniec czerwca i od tamtej pory nic:dry:albo mi się rozregulował organizm albo juz sama nie wiem:baffled:

Anula wysyłaj prasowanie do mnie bo ja już deche mam rozstawiona to rozpłaszczę pranie za Ciebie:tak::laugh2::-D:-D

Dzień Doberek:-)

Anulka współczuje nie wyspania i bolącej głowy:tak: wiem jak to jest dziś Kordek wisiał mi praktycznie całą noc :szok::confused: co go odłożyłam to po paru minutach znów płacz że do mamay:szok: jak noworodek normalnie:baffled:...

Agatulko łoł to jak dorwiesz mężulka to wióry będą leciały:-D:-D:-D takaś ztęskniona:tak:;-):-D
jejku co Ty kobieto poczniesz bez netaaaa:szok:

wszystkim babeczką Dabrego Dnia życzę:tak:

Anulka współczuję krótkiej nocki:tak:ale widzę, że wizja malowania całkiem niezłego kopa Ci daje więc chyba jakoś uda się zmęczyć dzień do końca;-) a co tam nasz Stanisław wymyslił:confused:zębolki go męczą:confused::confused:u nasz troche wytchnienia ale od 2 miesięcy wyjec na okrągło i ślinienie do pasa a zębów nie widać:no::no:

Anula wysyłaj prasowanie do mnie bo ja już deche mam rozstawiona to rozpłaszczę pranie za Ciebie:tak::laugh2::-D:-D
Kopa mi daje ale postaram się iść spać jeszcze w południe z Małym bo to kolejna noc.Chyba idzie mu kolejna dwójka:tak::tak::tak: a poza tym ma jakieś niewyjaśnione ataki płazu i szału w dzień i wnocy:wściekła/y::wściekła/y:Może mi go ociotowali:tak:;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jak staś się ślini to mu zakręcam kurek;-);-):rofl2::-D:-D:-D
A pranko się dopiero suszy więc jeśli do tego czasu nie zwiniesz dechy to wyślę.
Buziole w główkę na migrenkę:-)

anula833 był na allegro i dupa zero zgłoszeń ale sąsiada syn będzie tata za chyba 3 miesiace muszę sie spytać czy mają wózek
miałam go podaraować bratu ale jego przyszła zona to nieraz taka chrabinka i jje brat powiedział ja mam byc tatą chrzestnym malucha i kupię nowy wózek hmm dziwnie mi się jakoś zrobiło bo mój wózek prawie nowy niezniszczony ale hukk
potem mówie dam szwagrowi ale w tym czasie siostra szwagierki im dała wózek wiec zostałam z dózym wozem wrrrrrrrrrrr
e laski my PPD robimy codziennie przecież hehehheheh
No to masz zgryz.Może spróbuj jeszcze raz z allegro.Może się uda tym razem bo fakt szkoda wózka.A bratową się nie przejmuj.Moja też taka wielka pani:tak:

Dzień Doberek:-)

Anulka współczuje nie wyspania i bolącej głowy:tak: wiem jak to jest dziś Kordek wisiał mi praktycznie całą noc :szok::confused: co go odłożyłam to po paru minutach znów płacz że do mamay:szok: jak noworodek normalnie:baffled:...

Agatulko łoł to jak dorwiesz mężulka to wióry będą leciały:-D:-D:-D takaś ztęskniona:tak:;-):-D
jejku co Ty kobieto poczniesz bez netaaaa:szok:

wszystkim babeczką Dabrego Dnia życzę:tak:
Słuchaj a może dzieciaki to po roczku tak na główkę dostają i potrzebują Mamusi w dzień i w nocy bardziej niż rok wcześniej?:confused::confused::confused::-)

reklama
Jestem paskudną Mamą.Staś ostał ode mnie klapsa i po łapkach.Nie mam już do niego cierpliwości.Najpierw mnie pobił ze złości a jak dostał po łapkach to tak mnie ugryzł ze złości że muślałam,że warg mi uszkodził:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:Najgorsze jest to,że to nie było niechcący jak dawał mi buzi tylko było widać złość i się rzucił na mnie i ugryzł:crazy::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie wiem co się z nim dzieje,ale nie radzę sobie z własnym synem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry