reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja już po kawce w towarzystwie dobrych znajomych :-). Teraz obiadek i może jakiś spacerek, choć wcale mi się nie chce :zawstydzona/y:.

reklama
Vici na zdrowko :tak:

agalutka trzymam kciuki za znalezienie pracy..... a sytuacji z tesciami serdecznie wspolczuje :-(

Vici na zdrowko :tak:

agalutka trzymam kciuki za znalezienie pracy..... a sytuacji z tesciami serdecznie wspolczuje :-(

dzieki dziekii
no co zrobic fachowcy tacy do *** się trafilii chyba jak teście byli na urloipie nicc nie robilii i teraz tez sie opierdalaja i nic tam sie prawie nei rusza ciekawe czy w weekend się wyniosa bo jakoś nie czuje ze tak bedzie

U nas narazie bez spacerku bo maly spi ale byl do poludnia :-)
Agatulka zycze powodzenia z praca
Ja mam tez obiadek gotowy i laba laba heheheh

Sewa ja kawku poproszę.

aneta buziole dla Aluni.... a smarowanie zelami nie pomaga :confused: bidulka. Powiem Wam, ze ja to nie wiem co to zabkownie. Jedrek tak lekko przechodzil, ze jak zobaczylam piatki, ktore wyszly bez bolu, to malo z krzesla nie spadlam :szok:
U nas na tapecie czwórki a żel pomaga ale na chwilę

agatulka-Przykro że nie możesz jechać ale cóż tak wyszło i trza się z tym pogodzić.Nie smutkaj się rodzinka z pewnością zrozumie.

Jeśli chodzi o pająki to ja jestem chodzącym przykładem arachnofobii

reklama
Do góry