reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To ja dorzucam cos do kawki prosze bardzo dla wszystkich
muffinkizkremem2497fz2.jpg

reklama
Całe szczęście te smakołyki BB nie wchodzą w biodra bo bym się w drzwi nie zmieściła a tak to można bezstresowo pojeść.

sewa-Mi się muli od wczoraj.

U nas jak na razie to te czwórki też najgorzej.Ja słyszałam że trójki najgorzej ale to jeszcze przed nami.

Z tymi zębolami to nie ma reguły co ząb to inaczej i co dziecko to inne przejścia.

Dziewczyny czy wy też na dwa wątki jedziecie?Bo ja tu i jeszcze na zamknięty klikam a i przy okazji na NK
W między czasie skoczyłam jeszcze na wątek sierpniówek.

Ostatnia edycja:
aneta ja pisze na dwa watki i przeklinam pod nosem slimaczace sie BB :wściekła/y:

truskaweczka a Ty przypadkiem nie jestes mamamartynki i @mama22@ :baffled::confused:

Tak teraz to juz wszystkich bedziemy podejzewac.Mama mija ale sie porobilo na tym forum :-(Jak nie tu to gdzies indziej :no:
Truskaweczka mam nadzieje,ze bedziesz ok

reklama
Do góry