reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie dietowiczki:tak::tak::-D:-D:-D
Ja byłam w zyciu może ze 3 razy na diecie..Lubie kapuścianą.
Waże ok 80 kg przy 164 i wiecie co???
Ja uważam,że życie jest za krótkie na katowanie się deitami:-D:-D:-D
Ale za was trzymam kciuki:tak::tak::tak:

Bodzia-Ty taka malutka jesteś?A te 80kg to chyba masz z plecakiem wypchanym kamieniam.
Ja mam 172 i 72kg i chciałabym 7 kg.

Bodzia dzieki za kciuki :tak::tak::tak:

Ja juz kilka razy katowalam sie dietami, bo ja sie po prostu zle czuje jak mi ciaza kilosy :sorry2: a wiecie co jest najgorsze...... ze slubny mnie nie wspiera w moich dietach, bo uwaza, ze kochanego ciala nigdy za wiele :baffled: szaleniec ;-):tak::-D

Bodzia-Ty taka malutka jesteś?A te 80kg to chyba masz z plecakiem wypchanym kamieniam.
Ja mam 172 i 72kg i chciałabym 7 kg.

Ja mam 170 cm i 62 kg :-/... Chciala bym w koncu zjechac do tych 55-58....

Bodzia dzieki za kciuki :tak::tak::tak:

Ja juz kilka razy katowalam sie dietami, bo ja sie po prostu zle czuje jak mi ciaza kilosy :sorry2: a wiecie co jest najgorsze...... ze slubny mnie nie wspiera w moich dietach, bo uwaza, ze kochanego ciala nigdy za wiele :baffled: szaleniec ;-):tak::-D

Ja na zadnej diecie nie wytrzymalam dluzej niz jeden dzien...
Oczywiscie jak przyjdzie mega stres i nerwy, to sila we mnie jedzenia sie nie wepchnie :-/... I wtedy chudne...

Za to od przyszlego tygodnia ide na aerobik z kuzynka :-D... Moze w ten sposob uda mi sie zrzucic kilka zbednych kilogramow... Jak myslicie?

BOOOOODZIA,co z dostępem dla SEWY

A mój to mówi jak chcesz to się dietuj ale mnie twoje kilogramy nie przeszkadzają.

Wczoraj na spacerze próbowaliśmy po "innych kobietach"określić mój wygląd i oczywiście pokłóciliśmy się bo on mówił że "ta" to więkasza ode mnie a ja że nie.....
Na koniec stwierdził że mam urojenia i przesadzam.

Ostatnia edycja:
Cara nie bardzo wiem z czego Ty sie chcesz odchudzac :baffled: ale jak ja mialam tyle lat co Ty, tez chcialam wazyc 55 kg. i tyle wazylam przy moim wzroscie :szok::szok::szok: teraz uwazam, ze to bylo zdrowe przegiecie :tak:

Dobra kochane spadam, bo trzeba isc sie wywietrzyc, bo na razie slonko jest, co potem sie porobi nie wiadomo.

Papatki!

reklama
BOOOOODZIA,co z dostępem dla SEWY

A mój to mówi jak chcesz to się dietuj ale mnie twoje kilogramy nie przeszkadzają.

Wczoraj na spacerze próbowaliśmy po "innych kobietach"określić mój wygląd i oczywiście pokłóciliśmy się bo on mówił że "ta" to więkasza ode mnie a ja że nie.....
Na koniec stwierdził że mam urojenia i przesadzam.

Faceci po tym wzgledem sa nie normalni :-D:-D:-D:-D:-D:-D jak ja mowie mojemu, ze mam celulit to on mi mowi, ze chyba na czole :-D:-D:-D ech nie trafisz za nimi :no::no::no:

Dobra zmykam!!!!!

Do góry