reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
-J- dużo siły życzę bo widzę ze jeszcze troszkę ci zostało. Oj znam ten ból kłopotów z ruchem: przy Adrianku miałam takie problemy:sorry2: Nigdzie nie dało się wybrac bo ciężko a jeszcze do tego non stop sobie nogi skręcałam:baffled:

No my z Kubusiem po zupce,jeszcze tylko drugie danie,ale to koło 16 jak Nati będzie ze szkoły;-)

Iwonka bardzo się cieszę,ze badania wyszły dobrze:tak:

Anaconda z tymi facetami tak już jest:no:

Bodzia super fotki:tak:

Heksa no twój mały też rośnie "jak na drożdżach";-):-).

J miłego pasowania;-). Współczuję ci,że czujesz się taka "ociężała" ,tym bardziej,że przed tobą jeszcze trochę czasu,ale napewno dasz rade:tak:

no rosnie a zastanawiam sie na czym on tak rosnie bo je 2 posiłki mleczne rano i na noc a w ciągu dnia tylko 100ml soku z marchewki i ok 150ml obiadku i to wszystko.....
wydaje sie mało no ale nie bede sie upierac ze ma wiecej jesc bo go niebawem nie dzwigne

a u nas jak nie urok to sraczka.....
dzis od 6rano szymo ma sranko i zjadl kasze o 6 i teraz soczek wypił a sra co godzinke na zielono.... hmmm
poczekam do jutra i najwyzej zgłosze sie do lekarza.
a od wczoraj dostaje bactrim.

witam
na tym forum jestem nowa :-) nie bedziecie mialy nic przeciwko jak sie do Was dolacze :confused:
Mam na imie Patrycja i jestem mama juz 8,5 miesiecznego Sewerynka :-) i tez siedze w domku niestety chyba nie predko pojde do pracy poniewaz jedyna osoba z ktora moglabym zostawic malca jest moja mama a mieszkam z tesciami :dry: i z tesciowa dziecka nie zostawi bo nie mam do niej zaufania a zreszta jestem za bardzo zazdrosna o niego :sorry2: poczytam troche co u Was :-D

ello

My dzis po zakupkach laura dzis tak dziubala jedzenie ze wkoncu nie wiem o ktorej jej podac obiad:-DZaraz pora jej drzemki wiec zaczne z obiadkiem :))

Bodzinko sliczna z was rodzinka :)

Anaconda u mnie to samo ale faceci sa ciezcy ehhh brak slow:baffled:mam nadzieje ze to nic wielkiego u was.Trzymam kciuki :rofl2:

Heksa az mnie zaintrygowalo jak to bylo z Laura i jej waga heheh.Szymek rosnie jak na drozdzach:rofl2:
Laura ur.21 lipca miala 4020g i 55cm a na badaniu w dniu 2.10 wazyla 6470g i miala 65cm

Iwona fajnie ze z vannessa ok:tak:

j wspolczuje heheh praswoanie ostatnio mi idzie ciezko oby tobie poszlo gladko:rofl2:

reklama
heksa - czy Szymonek to najmlodszy synek :confused: ale wazyl o 10 g mniej od mojego - ur sie 25.01.2008 a wazyl 2730 i 55 cm :-D a to zdjatko jak mial 8 miesiacy :-)

Do góry