reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heksa trzymaj sie,bedzie dobrze.Musi byc .

Nikogo nie ma,pewnie ogladacie Kargula i Pawlaka :-) :-D
Ja zaraz zmykam do lozeczka wiec juz mowie Dobranoc,albo... stosunkowo udanej nocy :tak::-p :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: A wypic to bym cos lyknela nie powiem :-p moze w sobote cosik bedzie bo chyba bede miala kilku gosci ,a przede wszytskim dziewczyny dwie z ktorymi sobie przy winku jakims spedzimy mily plotkasrko babski wieczor :tak::-)

Ostatnia edycja:
Witam.
Właśnie wypiłam kawę - myślałam,że mi pomoże na ból głowy ( wstałam dziś z nim:wściekła/y:),ale nie pomogła.Chyba trzeba będzie proszka łyknąć.

Heksa mam nadzieje,że wszystko sie ułoży - trzymam kciuki i zdrówka dla małego:tak:

Anka 26,07 dzięki z Nati też w porządku - miała robione testy całoroczne i nie jest uczulona:-)..niestety z poradni lekarka mi jej jeszcze nie chce wypisac,bo powiedziała,że jeszcze by ją chciała poobserwować:baffled:

Patrysia i jak nocka - mały dobrze spał?

Iwonka ja nie oglądałam tego filmu - znam go już na pamięć;-)...o tej porze to ja już w łóziu leżałam:tak:

hej
iwona.c28 - spal jak spal pobudki chyba ze 3 razy i na dodatek pobudka juz po 6 :szok::dry: jak glowa nie nalykaj sie za duzo prochow hihi :-D bo bedziesz na haju hehe :-D:-D:-D:-p:-p:-p
iwonka2006 - to se poklachasz :-) i nie upij sie winkiem :-p
ja wejde potem papa

Patrysia wzięłam tabletkę,bo nie wyrabiam,ale narazie nie czuję poprawy. To jednak nocka nie bardzo przespana - współczuję,ale już niedługo ..mały będzie coraz starszy i zacznie nocki przesypiać;-):tak:

Współczuję ci heksa.:-( Choróbska to najgorsza rzecz jaka może się nam przytrafić.Mam nadzieję , że małemu nic poważnego nie dolega i szybko wyjdzie z tego.Trzymaj się jakoś. Pozdrawiam cieplutko. Ehhh te kruszynki.....

Patrysia a od ciebie to taka radość bije , że aż mnie się to udziela każdego dnia.:-D

Co do małżonów to mojemu tez sie wczoraj oberwało, ale bez powodu.:zawstydzona/y:Przeszkadzało mi to, że po pracy poszedł sobie poleżeć a ja musiałam iść do kuchni bo byłam bardzo głodna.Ale mi hormony niekiedy szaleją ho , ho.

jestem :-D
j - to chyba dobrze :tak::-D ciesze sie :tak::-) cos o tym wiem jeszcze szczegolnie kiedy zbliza sie @ to jest normalnie :szok: moglabym mu urwac lep a kiedy juz sie skonczy spowrotem przyczepic - ale z tym bylby juz chyba problem hihih :tak::-p
iwona.c28 - ja juz tez nie umiem sie doczekac kiedy maly przestanie zabkowac i bedzie przesypail cale nocki :tak: potem to bede mogla wylegiwac do 11 ;-):-p na bol glowy sa dobre olejki eteryczne np.
- goździkowy (przeciwbolowo)
- mietowy - tez jest stosowany jako srodek przeciwbolowy
- rumiankowy - tez
- tatarakowy - tez
no ale chyba najlepszy jest seks hihih :-D:tak::-D

reklama
Hej Ho!!!!!
Iwona.c tulkam Twoja główke:tak:
Patrysia nie chce Cie martwić ale mój babel nadal nie przesypia całej nocy....:dry::dry:A rano jak chce polezec to po mnie skacze:sorry2::sorry2::sorry2:
Ale przynajmniej ma już komplet mleczaków:rofl2:

Do góry