reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ten garnuszek ma mojekj kolezanki maluch taki co spiewa cos o ciasteczkach chyba to to?
Konika na biegunach tesciowa kupiuje bo on maniaczka koni jest uwielbia je:tak::tak: a ja co kupie myslalam o laptopie jakims bo on strasznie luci przyciskac moj to moze cos takiego??:-):-):-)

reklama
Garnuszek na klocuszek mam laptopa mam wiec pozostaje kon na biegunach;-):tak:
na szczęście mam czas jakies 2 tygodnie góra pewnie moze cos doczytam i wpadnie mi do głowy jakis pomysł

Witam na pogaduchach;-)

Anaconda, ty jeszcze dziewczyno glodujesz?

Dziewczyny, a co to jest ten garnuszek czy jak mu tam, bo się zainteresowałam :-p

Ja mam garnuszek i zyrafe z FP musze poeiwdziec ze to ulubione zabawki Laury potrafi sie bawic nawet 1,5h
laptop taki Laure nie interesuje woli zdecydowanie te dla starszych dzieci:szok::tak:tzn dla 5 latkow:-D:-D:-D

Hej Dziewczyny potrzebuje kogoś kto jest w Angli i przyjeżdża na świeta do Polski, jest tu któraś z was w takiej sytuacji lub wasi znajomi? Chodzi mi o to czy mogłby ktoś wziasc mi paczke z zabawkami z tamtych okolic dla mojej pociechy na gwiazdke

hello
ale jestem wykonczona :no:
przed 14 czy troche po pojechalam do ammy potem z m pojechalismy do sklepu na zakupy kupilismy malemu samochodzik jutro zrobi mu fotki to pokaze i wielki czolg no i tam mleko...
a do pokoju kupilismy malutka choinke i ozdoby bo takich maych lampek nie bylo :-( poszukam moze na allegro beda
nawet jakos nie mam weny na odpisywanie :zawstydzona/y:
sorki :sorry:
ide sie zaraz kapac i spac :tak:;-)
dobrej nocki

reklama
Do góry