reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiecie co mam dola i to ogromnego :-(
rozwazalismy dzis opcje mieszkania - kiedy to wkoncu moglibysmy sie wyprowadzic od tesciow i wychodzi na to ze nie predko bo nie ma kasy a moj m tylko pracuje, ja Sewka nie zostawie a nawet jakbym chciala to nie mam z kim bo wszyscy pracuja :-( i moj m powiedzial ze dopiero jak pojde do pracy bo tak to nie ma szans a to bedzie jak maly bedzie mial 3 latka czyli za 2 lata jak posle go do przedszkola :-:)-:)-( jestem tak zdesperowana ze jutro wypelniam wniosek o mieszkanie i jade jutro zlozyc te wnioski bo ja tak dluzej nie moge :no: u tesciow mamy zero prywatnosci no przynajmniej ja - grzebie mi po torebkach oglada nasze rachunki :szok: co mnie denerwuje i mam ochote jej normalnie szczelic w pysk za to ze tak powiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

klaudynka tos se roboty narobila :tak: a nocniczek fajny :tak::tak::tak: wogole fajne prezenty no i poszalalas - bank okardlas :confused::baffled:;-)
atra - u my to mamy tyle rachunkow ze chyba bede musiala sie zapozyczyc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
joe alex - oj jak ja bym miala to tez bym sie podzielila ale jak narazie to bieda az w portfelu piszczy niesamowice pewnie slyszalyscie ;-)

nie no ja mam jakis do dupy wsadzic dzien ... odkad maz z pracy przyszedl i rozmawialismy na temat naszego gnaizdka - on tez bardzo chce ale nie ma jak :-:)no::wściekła/y:

Joe u nas nocnik jest "dosiadany" często co prawda w porach posiłkowych, bo moje dziecko uwielbia jeść z gołym tyłkiem na nocniku...czasem nawet nie chce zejść z niego. Ale wołać póki co woła jak już zrobi siusiu w pieluchę.
Patrysia nie zazdroszczę ci tej sytuacji i nawet nie wiem co napisać. Ciężko jest teraz z mieszkaniami, kredytami... Ja nie wyobrażam sobie mieszkania z teściami, mialabym podobnie do ciebie...

Witam wszystkie mamy bedace w domu jak sobie radzicie z nuda?Ja jak maly spi szukam sobie jakis zajec bo niemoge usiedziec na miejscu

Dziewczyny, życzę dobrej nocy.

Patrysia, będę trzymała kciuki za was, o to, aby sie wam udało. Sama chciałabym iść do pracy, bo szkoda mi już tego mojego męża. Pracuje po kilkanaście godzin, a w przyszłym roku zaczynamy się budować.

W każdym razie Patrysia wysyłam ci aniołka stróża, no żeby chociaż z teściową się rozprawił:-).

reklama
czesc

Mialam dzis ciezki dzien padam na twarz ze zmeczenia ale nie moglam sobie odpuscic BB:-D
Pojechalismy dzis do Konsulatu i udalo nam sie zalatwic to co mielismy w palnie.Wrocilismy to zjedlismy obiadek Moj chory polozyl sie spac a ja z Laura pojechalam do kolezanki na kawusie.Wrocilam po 19 Laura spi od 20 wiec mialam czas dla siebie i przelezlam go przed tv:rofl2:

Posty przeczytalam
Jak jestemy przy nocnikach to ja sadzam laure zawsze rano jak wstanie i pieknie sika do nocniczka a nastepnie bije sobie brawo i daje mamie buziaka:) Po drzemce popoludniowej rowniez ja sadzam i jest efekt:)Niestety kupke woli w pampersa :-D

Patrysia co to za zwyczaje u tesciow a raczej ich brak:baffled:Nie dziwne ze wolisz u swojej rodzinki:tak:

Joe nie ma jak zabawki z melodyjka:-D

O rachunku za prad nawet nie wspomne:baffled::crazy: 200euro dpolaty:crazy::no::wściekła/y:

Do góry